2014-06-06 09:15:19
Φωτογραφία για ΤΟΤΕ... ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
Συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο στον Ολυμπιακό έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς υπέγραψε πέρσι διετή ανανέωση, με αυξημένες οικονομικές αποδοχές.

Χωρίς τίτλο έμειναν φέτος οι ερυθρόλευκοι, κάτι που είχε να συμβεί από την αγωνιστική περίοδο 2008-2009. Η ολοκλήρωση της χρονιάς που κρίνεται, όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός, αποτυχημένη, όμως, δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του Θρύλου, καθώς μόλις τριών παικτών τα συμβόλαια ολοκληρώθηκαν (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ενώ στους ξένους υπάρχει μονομερής οψιόν ανανέωσης και είναι στην κρίση της διοίκησης εάν θα τους διατηρήσει ή όχι στο ρόστερ.

Με συμβόλαιο για του χρόνου δεσμεύεται και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τον οποίο ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος φέρονται διατεθειμένοι να κρατήσουν. Σε περίπτωση, πάντως, που αποφασιστεί το αντίθετο η ρήτρα αποδέσμευσής του δεν είναι μεγάλη.


Αναφορικά με τους παίκτες, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που έκανε και σχετική δημόσια δήλωση (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), δεσμεύονται μέχρι το 2015. Το ίδιο και ο Έισι Λο, που προς το παρόν βρίσκεται στις ΗΠΑ για αποθεραπεία.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, αν και φέρεται δυσαρεστημένος και θα ακολουθήσει συνάντησή του με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέα ΕΔΩ), ενώ οι «μικροί» Γιάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Αγραβάνης και Ανδρέας Χριστοδούλου έχουν υπογράψει έως το καλοκαίρι του 2018.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακοίνωσε Γκατούζο ο ΟΦΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωσε Γκατούζο ο ΟΦΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ