2014-06-12 13:33:05
Φωτογραφία για Θέλουν να δημιουργήσουν δρομολόγια ΚΤΕΛ από το Ρέθυμνο προς το αεροδρόμιο Χανίων
Τον τρόπο με τον οποίο θα εξυπηρετούνται οι ρεθυμνιώτες επιβάτες του αεροδρομίου Χανίων εξετάζουν οι... περιφερειακές ενότητες Ρεθύμνου και Χανίων, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνου.

Η πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και καιρό είναι να δημιουργηθούν δρομολόγια του ΚΤΕΛ από το Ρέθυμνο προς το αεροδρόμιο των Χανίων, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ρεθυμνιώτες επιβάτες των πτήσεων, οι οποίοι σήμερα έχουν δυσκολία προσέγγισης του αερολιμένα, σύμφωνα με το goodnet.gr.

Σε αυτή τη βάση, και ενώ το σωματείο των οδηγών ταξί των Χανίων έχει εκφράσει ενστάσεις, πραγματοποιήθηκε χθες μία συνάντηση στην περιφερειακή ενότητα Χανίων, στην οποία συμμετείχαν οι αντιπεριφερειάρχες Ρεθύμνου και Χανίων, κ.κ. Μαίρη Λιονή και Βουλγαράκης, οι νομικοί σύμβουλοι της περιφέρειας, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Μεταφορών της περιφέρειας, εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ, εκπρόσωποι των οδηγών ταξί, και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, Μανώλης Ψαρουδάκης.

Αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να δρομολογηθούν δύο λεωφορεία την ημέρα, ώστε να διαπιστωθεί και η βιωσιμότητα της γραμμής, γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα θα εκδοθεί και η απαραίτητη απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, ο οποίος είναι αρμόδιος να το κάνει, αφού η έδρα του αεροδρομίου είναι στα Χανιά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ