2014-06-13 08:49:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξέφραγο αμπέλι το νέο λιμάνι – Πληρώσαμε περίφραξη που είναι διάτρητη – Δείτε πώς μπουκάρουν οι μετανάστες – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Κοινωνία Τι δείχνει η αυτοψία του thebest.gr πριν μία ώρα Μοιραστείτε το άρθρο:    Διαβάστε επίσης Καρδίτσα: Το ψυγείο κρεοπωλείου έκρυβε ένα πρωτοφανές ανθρώπινο δρά
Τι κι αν η… κυματιστή ολοκαίνουργια περίφραξη του λιμανιού της Πάτρας κόστισε στον ελληνικό λαό χιλιάδες ευρώ για να παρέχει ασφάλεια και να μην επιτρέπει στους μετανάστες να μπουκάρουν ανενόχλητοι μέσα; Τι κι αν ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό, χρόνια μετά την παράδοση του νέου λιμανιού;

Οι προδιαγραφές της είναι τόσο της «πλάκας» που όποιος το επιθυμεί την καταστρέφει πανεύκολα. Αυτό έκαναν, όπως φαίνεται στα βίντεο, όσοι μετανάστες επιθυμούν να μπουν μέσα στον χώρο του λιμανιού και να κρυφτούν σε κάποια νταλίκα με προορισμό την Ιταλία.

Μάλιστα χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ η κάμερα κατέγραψε δύο ομάδες μεταναστών, που στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη των αστυνομικών και λιμενικών δυνάμεων που βρίσκονταν λίγο πιο πέρα, κατάφεραν να τρυπώσουν με χαρακτηριστική ευκολία.

Και αυτό γιατί είχαν φροντίσει νωρίτερα, σε ολόκληρο το μήκος της περίφραξης, επί της Ακτής Δυμαίων, να αφαιρέσουν ή να στραβώσουν όσο χρειάζεται τα σίδερα της περίφραξης.

Ήταν τόσο απλό κι όμως κανείς από όσους κατασκεύασαν τον φράχτη ή που πλήρωσαν για την κατασκευή του με τα χρήματα των Ελλήνων και των ξένων που χρησιμοποιούν το λιμάνι δεν είχαν φροντίσει ν’ αποτρέψουν μια τέτοια εξέλιξη.

Άρα λοιπόν αυτή την στιγμή τουλάχιστον το νέο λιμάνι της Πάτρας διαθέτει περίφραξη μόνο στους... τύπους αφού σε δεκάδες σημεία ο δρόμος πρόσβασης είναι… διάπλατα ανοικτός.

Πηγή: thebest
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ