2014-06-14 12:40:36
Φωτογραφία για Σ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
Για «σχοινοβασίες» κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ Ευρώπης και εσωτερικού μετώπου. «Είναι ένα εκκρεμές που πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει», τόνισε μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ η κ. Βούλτεψη. Επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του πως η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και υπογράμμισε πως η Ν.Δ. είναι εκείνη που θα διαπραγματευτεί και θα φέρει σε πέρας το ζήτημα του χρέους. Μάλιστα κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ πως φέρνει το παράδειγμα του εμφυλίου λέγοντας «go back» σε τουρίστες ή επενδυτές.

Θα βρεθεί λύση για τις διαθεσιμότητες στα ΑΕΙ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα βρεθεί οπωσδήποτε λύση στις διαφωνίες για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων των ΑΕΙ. Επιχείρησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας πως δε μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι δημιουργείται πρόβλημα στη χώρα από ένα ζήτημα που αφορά μια διαφωνία. Η κ. Βούλτεψη, χαρακτήρισε μάλιστα ως «πολύ λογικό» να μη θέλει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος να μη βάλει την υπογραφή του σε απολύσεις πριν καλά καλά φτάσουν τα ΦΕΚ με τις εξουσιοδοτήσεις των αρμοδιοτήτων του.


Σχολιάζοντας τα φαινόμενα αστυνομικής βίας κατά των καθαριστριών, η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε πως τα περιστατικά αυτά είναι ελάχιστα σε σχέση με τους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς που αξιοποιήθηκαν σε περισσότερες από 20.000 διαδηλώσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια. «Είναι φανερό ότι θα ξεφύγει κάτι και θα υπάρξει και ένα περιστατικό που θα μας βλάπτει», τόνισε η κ. Βούλτεψη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να δοθεί λύση για τις απολυμένες καθαρίστριες, η κ. Βούλτεψη τόνισε πως λύσεις ασφαλιστικές ή συνταξιοδοτικές, βρίσκονται όταν υπάρχει συεννόηση. «Όταν είμαστε συνέχεια στο δρόμο δε μπορούμε να βρούμε λύση. Γίνεται ανακωχή για να υπάρξει συνεννόηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ... ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ... ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ