2014-06-17 20:50:28
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 7ο ΤΕΛΙΚΟ Η ΓΑΛΑΤΑ!
Η Γαλατά αποφάσισε να μην κατέβει στον έβδομο τελικό με την Ούλκερ/Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας, για την τούρκικη Λίγκα στο μπάσκετ, θέλοντας να μποϊκοτάρει το τελευταίο παιχνίδι της σειράς που θα κρίνει και τον Πρωταθλητή.

Η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση της «Τσιμ Μπομ» λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας της Turkish Basketball League για τα όσα έγιναν στο πέμπτο παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην «Ulker Arena».

Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι Ουνάλ Αϊσάλ σχολίασε πώς δεν θα επιτρέψει στην ομάδα του να γίνει... μαριονέτα σε βρώμικα παιχνίδια, μετά την τιμωρία της Ούλκερ/Φενέρ η οποία ήταν σαράντα χιλιάδες τούρκικες λίρες! Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πώς μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο πέμπτο παιχνίδι είναι αδύνατο να γίνει παιχνίδι με κόσμο, αφού κινδυνεύει η ζωή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

Γαλατά και Φενέρ είναι ισόπαλες 3-3 στη σειρά των τούρκικων πλέι οφ, με το έκτο παιχνίδι να γίνεται μπροστά σε γυναίκες και παιδιά κάτω των δεκατεσσάρων ετών, λόγω τιμωρίας της Γαλατά.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη διάρκεια των τελικών έχει παραδεχτεί την ανωτερότητα του αντιπάλου σε συγκεκριμένα παιχνίδια, με τη Γαλατά, όμως, να έχει σημαντικά παράπονα από τη διαιτησία.

Αν δεν κατέβει τελικά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα χάσει το ματς με 20-0 στα χαρτιά και θα υποστεί και άλλες κυρώσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ