2012-04-24 10:00:27
Φωτογραφία για «Σφήνα» Γκαρθία για αντι-Βαλβέρδε
«Σφήνα» Γκαρθία για αντι-Βαλβέρδε24/4/2012

Διάφορες περιπτώσεις προπονητών που μπορούν να διαδεχθούν τον Ερνέστο Βαλβέρδε εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Το νέο όνομα που μπήκε στη σχετική λίστα είναι εκείνο του Λουίς Γκαρθία της Χετάφε.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», o 39χρονος προπονητής φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τους Πειραιώτες και είναι πολύ πιθανό την επόμενη σεζόν να εργάζεται στην Ελλάδα, συμμετέχοντας μάλιστα στο Champions League.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός απάντησε ότι «έχω συμβόλαιο με τη Χετάφε διάρκειας τριών ετών. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο».

Εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, και η Βαλένθια τον παρακολουθεί για αντί-Έμερι και έχει ρήτρα 900.000 ευρώ.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες είναι εκείνα του Μίτσελ της Σεβίλλης (είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν) και του Μαρτίνεθ της Λεβάντε.


Επίσης, μέσα στο… κόλπο είναι ο Μανθάνο (είναι άνεργος και μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές μαζί του), ο Καπαρός και ο Μεντιλιμπάρ της Οσασούνα.

Δημοσίευμα εφημερίδας της Σεβίλλης αναφέρει ότι ο Μίτσελ είναι στο «στόχαστρο» της ομάδας της Ανδαλουσίας, ενώ αναφέρεται και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο τοπικός Τύπος υποστηρίζει ότι «είναι δεδομένο ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο αθλητικό διευθυντής του Ολυμπιακού, θεωρρ4εί τον Μίτσελ ιδανικό υποψήφιο και πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Πρώτον επειδή είναι Ισπανός, δεύτερον επειδή έχει την αναγνώριση όλων και τρίτον επειδή οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη επιλογή της Σεβίλλης είναι ο Μίτσελ και ακολουθούν ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε, ο Γκρεγκόριο Μανθάνο που είναι ελεύθερος και ο Λουίς Γκαρθία της Χετάφε. Για τον Μίτσελ το δέλεαρ να αποδεχθεί πρόταση να δουλέψει στον Ολυμπιακό πέρα από το πολύ καλό συμβόλαιο (1,8 εκατ. ευρώ έπαιρνε ο Βαλβέρδε) είναι η απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League».

Όσον αφορά την υπόθεση του Ουνάι Έμερι, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζέρ του) δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»: «Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Απολύτως τίποτα. Ξέρω τι γράφεται στην Ελλάδα, όμως αν δεν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τη Βαλένθια δεν θα μιλήσω.

Σεβόμαστε και εγώ και ο Ουνάι τη Βαλένθια και από τη στιγμή που παίζει ολόκληρη τη σεζόν μέσα σε ένα μήνα θα ήταν μεγάλη απρέπεια από πλευράς μου να πω οτιδήποτε για το μέλλον του πελάτη μου. Αν έχει προτάσεις από Αγγλία ή άλλες χώρες; Αυτοί που πρέπει να ξέρουν αν έχει ή δεν έχει, ξέρουν».

  Περίπου 5.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εκδοτήρια της θύρας 25 10:00-18:00 και με τιμές 25, 30 και 50 ευρώ.

  Στο Βελιγράδι είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και κάνει τις τελικές επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα για τη φιέστα που θα γίνει εκτός απροόπτου στις 9 Μαΐου.

www.sport-fm.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ