2014-06-24 14:43:15
Φωτογραφία για Mε μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται και θα κορυφωθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο η έκθεση κλασικών οχημάτων στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου - Κλήρωση ενός VW beetle 1970!
Mε μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται και θα κορυφωθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο η έκθεση κλασικών οχημάτων στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου. Στην έκθεση μας συγκεντρώθηκαν 95 κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα εποχής 1930 – 1985 και εντυπωσίασαν τους χιλιάδες επισκέπτες (συμπολίτες μας αλλά και τουρίστες). 

Εκτός από τα υπέροχα κλασικά οχήματα ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με θέματα που έχουν σχέση με το κλασικό όχημα όπως αυτό συνδέθηκε με τον άνθρωπο από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα ως μέσο μεταφοράς ή διασκέδασης ή εργασίας.

Τέλος αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις μπορεί να παρακολουθήσει ο επισκέπτης όπως την αποσυναρμολόγηση ενός αμερικάνικου αυτοκινήτου (Chevrolet Impala 1959), την προβολή DVD με εικόνες από μεγάλες εκθέσεις και μουσεία του εξωτερικού και τέλος την κλήρωση ενός VW beetle 1970 !!! 

Tην εκδήλωση συμπληρώνει υπέροχη μουσική περασμένων δεκαετιών καθώς και μια «εκπληξη» ενός ξεχασμένου επαγγέλματος που με μοναδικό τρόπο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα !!! Σήμερα ημέρα Τρίτη στις 19.00 ο νέος δήμαρχος της πόλης μας κ. Λαμπρινός Βασίλης μαζί με τους συνεργάτες του θα επισκευθούν την έκθεσά μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις:

CLASSIC CENTURY: Παρουσίαση ης έκθεσης κλασικών οχημάτων "HERAKLION CLASSIC FESTIVAL - 20-29/6" στην εκπομπή της TV-CRETA "ΜΑΖΙ το ΜΕΣΗΜΕΡΙ" Μεγάλη έκθεση κλασικών οχημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου από 20-29 Ιουνίου από το περιοδικό Classic Century! (ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΑΦΙΣΑ)

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ