2014-06-27 12:14:18
Φωτογραφία για ΜΕ ΚΑΡΝΕΖΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στο Αρακαζού μετά τον θρίαμβο επί της Ακτής Ελεφαντοστού πραγματοποιήθηκε με τον Ορέστη Καρνέζη να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, αλλά να υπολογίζεται κανονικά.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τους Ιβοριανούς, αναμένεται να είναι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες και αν το θελήσει ο Φερνάντο Σάντος, θα ξεκινήσει και πάλι στην βασική 11αδα.

Αντίθετα ο τραυματισμός του Παναγιώτη Κονέ (θλάση στον δικέφαλο) είναι πιο σοβαρός και ο κεντρικός χαφ της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας δεν προλαβαίνει σε καμία περίπτωση το ματς με την Κόστα Ρίκα. Σε περίπτωση πρόκρισης της «γαλανόλευκης» η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, ωστόσο η ημερομηνία του τελικού της διοργάνωσης μοιάζει η πιο ρεαλιστική ημερομηνία επιστροφής του.

Όσον αφορά την υπόλοιπη αποστολή της "γαλανόλευκης", αυτή χωρίστηκε στα δύο. Οι βασικοί κόντρα στους «Ελέφαντες» ξεκουράστηκαν, πραγματοποιώντας χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και πραγματοποίησαν οικογενειακό διπλό στο ¼ του γηπέδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Peugeot 208 GTi με 208 ίππους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Peugeot 208 GTi με 208 ίππους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ