2012-04-24 16:34:41
Φωτογραφία για «Ακόμη και νεκρός ο Καμμένος είναι εξαιρετικός συνεργάτης»
Τίποτα δεν μένει ασχολίαστο στην πολιτική ειδικά στην... επικράτεια των social media. Έτσι και η φράση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ότι «μόνο νεκρός θα συνεργαζόμουν με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» δεν μπορούσε να μείνει χωρίς απάντηση από τον γνωστό συγγραφέα Π. Τατσόπουλο.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου στο προφίλ του στο Facebook, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «θερμά τoν παρακαλώ να το ξανασκεφτεί. Διαισθάνομαι ότι ο Πάνος Καμμένος νεκρός θα είναι εξαιρετικός συνεργάτης»!

Από την πλευρά του ο Π. Καμμένος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τόνισε ότι «ο υβριστής του Κολοκοτρώνη βρήκε καλύτερη λύση από τους συγκυβερνώντες… με προτιμά νεκρό».

Η κόντρα συνεχίστηκε καθώς ο κ. Τατσόπουλος απάντησε μέσα facebook στο tweet του Πάνου Καμμένου λέγοντας:

«Το να διαπιστώνεις για πολλοστή φορά ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει χιούμορ είναι παραπάνω και από αυτονόητο -σαν να κλέβεις παγκάρι εκκλησίας. Με λύπη μου όμως διαπιστώνω επίσης ότι έχει επιστρατεύσει και στρατιές ηλιθίων, πανέτοιμες να κατακεραυνώσουν όποιον στηλιτεύει τις ανοησίες του. Προφανώς τους στέλνει πρώτα για μικροβιολογική εξέταση και αποκλείει αυτομάτως όσους εντοπιστούν με ύποπτα ιχνοστοιχεία χιούμορ στα ούρα τους. Το να τους μπλοκάρω όλους από τον "τοίχο" μου είναι μάταιο. Οφείλω άλλωστε να φροντίζω και για τη ψυχαγωγία μας».
Kafeneio
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ