2014-06-30 02:23:55
Φωτογραφία για ΑΤΥΧΟΙ... ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ 5-3 (πεν.) *VIDEOS*
Την ευκαιρία να γράψει ιστορία έχασε η Εθνική… Τα παιδιά του Σάντος έκαναν μεγάλη ανατροπή, αλλά έπεσαν σ’ έναν φοβερό τερματοφύλακα και αποκλείστηκαν στα πέναλτι (5-3, κ.α. 1-1) από την Κόστα Ρίκα.

Η Ελλάδα έφτασε μια ανάσα από το όνειρο, έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 120' να πάρει την πρόκριση στους "8" και αποκλείστηκε στα πέναλτι!

Το ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε για τη «γαλανόλευκη» που έφτασε πανάξια ως τους «16», όμως η κατώτερη Κόστα Ρίκα ήταν πιο ψύχραιμη και τυχερή στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση μετά το τελικό 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση και το 5-3 στα πέναλτι.

Οι παίκτες του Σάντος τα έδωσαν όλα και έφυγαν με ψηλά το κεφάλι από τη Βραζιλία. Η Ελλάδα δεν είχε υστερήσαντα, όλοι έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, αλλά η μπάλα μπήκε μόνο μια φορά στα δίχτυα του Νάβας που... κατέβασε ρολά.

Η Εθνική Ελλάδας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 52' από το γκολ του Ρουίς, έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 67' (Ντουάρτε), ισοφάρισε με τον Παπασταθόπουλο στο 90+1', είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Μήτρογλου (90+3', 120') και Κατσουράνη (102'), ωστόσο, ο γκολκίπερ της Κόστα Ρίκα δεν έλεγε να νικηθεί.


Ετσι λοιπόν το ματς πήγε στα πέναλτι, εκεί που ο Γκέκας νικήθηκε από τον Νάβας και η Κόστα Ρίκα με 5-3 πήρε την πρόκριση για τους «8» και παίζει για μια θέση στα ημιτελικά κόντρα στην Ολλανδία.

Τα πέναλτι

1-0 ο Μπόρχες

1-1 ο Μήτρογλου

2-1 ο Ρουίς

2-2 ο Χριστοδουλόπουλος

3-2 ο Γκονζάλες

3-3 ο Χολέμπας

4-3 ο Κάμπελ

4-3 χαμένο πέναλτι Γκέκας

5-3 ο Ουμάνια

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Νάβας, Γκονζάλες, Ουμάνια, Μπόρχες, Ντουάρτε, Μπολάνιος (83' Μπρένες), Κάμπελ, Ρουίς, Ντίας, Γκαμπόα (76' Ακόστα), Τεχέδα (66' Κουμπέρο)

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης, Σάμαρης (58' Μήτρογλου), Μανιάτης (78' Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης (69' Γκέκας), Σαμαράς

Δείτε τα βίντεο:

TO 1-0

TO 1-1

Η ευκαιρία του Σαλπιγγίδη:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ