2014-07-02 18:57:38
Φωτογραφία για Ήξερες πως ο έρωτας παχαίνει τις γυναίκες;
Όπως, λέει ο ελληνικός λαός και φυσικά δεν έχει άδικο τώρα έδεσες το γάιδαρο σου και έτσι, όλα μπορεί να αλλάξουν ακόμα και στην εμφάνιση σου! Επαναπαύεσαι και σταματάς να προσέχεις όσο πρόσεχες όταν ήσουν single και ήθελες το αντρικό κοινό να σε θαυμάζει και να σε φλερτάρει!

Την ίδια άποψη ότι ο έρωτας παχαίνει έχουν και οι επιστήμονες αλλά δίνουν άλλη εξήγηση που μας άφησε άφωνους οπότε, πάμε να τη δούμε και αυτή.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Tallinn της Εσθονίας αποδείχθηκε πως ο έρωτας παχαίνει και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο ψυχολογικό, έχει και επιστημονική πλευρά που μας γνωστοποίησε η εν λόγω έρευνα.

Οι γυναίκες δεν παχαίνουν ουσιαστικά επειδή τρώνε, αλλά και λόγω των αλλαγών που φέρνει ο έρωτας στον οργανισμό τους και κατ΄επέκταση στις ορμόνες τους.

Οι ορμόνες του οργανισμού κατά την διάρκεια που ερωτευόμαστε αλλάζουν απλά οι συνέπειες που έχουν οι αλλαγές είναι διαφορετικές για τα δύο φύλα. Στους άντρες ανεβαίνει η τεστοστερόνη στα ύψη και έτσι δείχνουν πιο σίγουροι αλλά παράλληλα και σέξι ενώ, στις γυναίκες ανεβαίνει στα ύψη η κορτιζόνη.


 Έτσι, ακόμα και αν δεν καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες φαγητού ή γλυκών, ο δείκτης της ζυγαριάς ανεβαίνει! Το σώμα σου πρήζεται και η εξωτερική σου εμφάνιση αλλάζει!

Στη συγκεκριμένη βέβαια έρευνα επισημάνθηκε ότι οι γυναίκες δεν νοιάζονται ακόμα και αν πήραν κιλά, αφού βρίσκονται ψηλά στο ροζ συννεφάκι κάπου ενδιάμεσα από δεξί σύννεφο και  αριστερό αστέρι! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ