2014-07-05 21:42:08
Φωτογραφία για Παντελής Νικολαϊδης: Η απάτη πίσω από την έξοδο στις αγορές
Βγήκε σήμερα η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας να μας πει αυτό το οποίο είχαμε αποκαλύψει και εξηγήσει από την πρώτη στιγμή της «θριαμβευτικής» εξόδου μας στις αγορές. Η Διοικητής μας είπε ότι: «τα 700 εκατομμύρια που έχουν αντληθεί θα διατεθούν για πληρωμή μέρους του χρεογράφου της Λαϊκής αξίας 2 δις και μέρος του ELA…». Δηλαδή πλήρης επιβεβαίωση ότι η «περιβόητη» έξοδος στις αγορές ουδόλως καθρεφτίζει την ανάκαμψη της Κυπριακής οικονομίας αλλά είναι κόλπο για να μπορεί να δανείζεται το κράτος (πολίτες) και να τα δίδει στη συνέχεια στις τράπεζες και στους δανειστές, χωρίς να μπαίνει ούτε ένα ευρώ στα δημόσια ταμεία.

Αυτό το οποίο έχουν κάνει στην Κύπρο οι δυνάμεις κατοχής του Ευρωπαϊκού Αττίλα με τους εδώ δωσίλογους που μας κυβερνούν είναι τρομακτικό και εγκληματικό. Και μας κούρεψαν και μας χρέωσαν. Δεν υπάρχει στην ιστορία της ανθρωπότητας παρόμοια πράξη οικονομικής γενοκτονίας και οικονομικού ξεκληρίσματος.

ΥΓ: Προφανώς οι βολεμένες μαριονέττες του υπό το Δημήτρη Γεωργιάδη Δημοσιονομικού Συμβουλίου (πτου να μην το ματιάσουμε) προφανώς θα μας λεν « πως να μην ξοδεύουμε το χαρτί στις δημόσιες τουαλέτες..» αλλά για τα δισεκατομμύρια του χρέους που φορτώνονται οι πολίτες αυστηρώς ουδέν ! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ