2014-07-07 12:04:25
Φωτογραφία για ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Τα μπόλικα ανοιχτά μέτωπα ετοιμάζονται να κλείσουν σιγά σιγά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα να φέρνει... εξελίξεις σε αρκετά ζητήματα. Προτεραιότητα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ είναι οι δυο μεταγραφές που εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσουν το παζλ σε ό,τι αφορά τις προσθήκες εν όψει της νέας σεζόν.

Εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός αναζητά έναν γκαρντ και έναν σέντερ και οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι. Ο Οθέλο Χάντερ έχει ξανά προβάδισμα για τη θέση του ψηλού, την ώρα που ο Σον Τζέιμς απορρίφθηκε, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε πέρυσι αποτελεί... «αγκάθι» για τον πρώην παίκτη της Μακάμπι. Στο κόλπο για την απόκτηση του Χάντερ έχει μπει και η Ούνικς Καζάν μετά τις Μάλαγα και Νταρουσάφακα, την ώρα που ο Ολυμπιακός κοιτάζει και την αμερικανική αγορά.

Όσον αφορά τον γκαρντ, ο Κάρλον Μπράουν είναι η πρώτη επιλογή αλλά όχι και μοναδική. Ο Ντουάιτ Μπάικς προτάθηκε και βρήκε μία θέση στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Ο 25χρονος αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα των Ράπτορς παίρνοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει και ένα πέρασμα από την Ευρώπη. Τη σεζόν 2012-13 φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής Γκραβελίν και δεν αποκλείεται να επιστρέψει, καθώς δύσκολα θα βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.


Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και τα ζητήματα του υπάρχοντος υλικού. Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αποφασίσουν έως τις 15 του μήνα για την παραμονή ή την αποχώρηση των Σέντρικ Σίμονς και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Σίμονς είναι με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου, εν αντιθέσει με τον Πέτγουεϊ που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα για έναν ακόμη χρόνο.

Τέλος, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και αρκετές περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων παικτών, όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο, και όπως φαίνεται και αυτό το καλοκαίρι θα προσπαθήσουν να προσθέσουν στο ρόστερ κάποιον παίκτη με προοπτική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ