2012-04-24 22:31:44
Φωτογραφία για N.IBKOBITΣ: Δεν παίζουν Final 4 ΚΑΟΔ και ΠΑΟΚ!
Την απορία του για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην γίνει κανένας τελικός πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε αναλυτικά: «Εάν τελειώσει αυτή η σειρά 3-0, μπορεί βέβαια να πάει και στα πέντε παιχνίδια, αλλά αν τελειώσουν και οι δύο σειρές με 3-0, τότε δεν θα είναι καλό η ομάδα να έχει 12-13 μέρες χωρίς παιχνίδια. Ό,τι είχα να πω, το είπα στη Θεσσαλονίκη. Αν το Σάββατο αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ και η τηλεόραση να παίξουμε Τρίτη, τι να πω; Αφού δεν θα γίνει τελικός πριν το Final 4, τότε γιατί δεν παίζαμε ανά τρεις μέρες με Πανιώνιο. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ψήφισαν υπέρ στο να γίνουν τελικοί μου είπαν. Δηλαδή ο ΚΑΟΔ και ο ΠΑΟΚ παίζουν στο Final 4; Δεν μπορώ να καταλάβω, πραγματικά».

Στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε για την τοποθέτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα
. Εγώ επέστρεψα μαζί με τον Ομπράντοβιτς το Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη, είδαμε το ντέρμπι και είδαμε πως μπορεί να γίνουν ντέρμπι πριν από σημαντικά ματς. Και τώρα για τις φήμες και ποιος ψήφισε υπέρ και ποιος κατά, εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν διαβάζω ούτε εφημερίδες, ούτε τίποτα. Τι να πω τώρα… Εγώ είμαι πάντα εδώ να μιλήσουμε και δεν κρύβομαι».

Όσο για το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως «Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο όπως και στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η άμυνα μας δεν ήταν καλή. Η άμυνα ήταν προβληματική ειδικά μετά τα «πικ εν ρολ» και κάπου ήταν λογικό για εμένα αυτό. Αλλάξαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε δίκαια, εγώ ετοιμάζω παιχνίδι-παιχνίδι την ομάδα και τώρα θα ετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την παρουσία του».

Ο Ίβκοβιτς ρωτήθηκε και για το γεγονός πως σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών στη Ρώμη. «Η Παρτιζάν έκανε μεγάλη εκδήλωση στο Βελιγράδι για τη δική της κατάκτηση και ήμουν και εγώ καλεσμένος, αλλά δεν πήγα αφού είχαμε προπονήσεις. Θα μπορούσαμε και εμείς να κάνουμε κάτι, αλλά δεν κάναμε τίποτα, δυστυχώς, χρόνια πολλά λοιπόν».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ