2014-07-10 08:59:04
Φωτογραφία για Ο Μπογδάνος ξεσπά: «Αφήστε ήσυχη τη γυναίκα μου»
Στο κλαμπ των παντρεμένων μπήκε πρόσφατα ο Κων/νος Μπογδάνος και ο γάμος του, αν και μυστικός, απασχόλησε ιδιαίτερα τα Μέσα Γιατί βλέπεις, μόλις κυριακάτικη εφημερίδα αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, η σύζυγος Μπογδάνου έσπευσε να γράψει φανερά εκνευρισμένη για... «ηλίθιους και κουτσομπόληδες». Κι ενώ πιστέψαμε ότι... μούφα το μυστήριο, ήρθε ο δημοσιογράφος και παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε την εδώ και λίγους μήνες αγαπημένη του.

Τώρα, ο Μπογδάνος επιστρέφει και με νέες δηλώσεις στην εφημερίδα real ξεσπά και ζητά να αφήσουν τη γυναίκα του στην ησυχία της. Ο ίδιος σου λέει το ξέρει το παιγνίδι της δημοσιότητας, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο με τη σύζυγο.

Έτσι, στην ερώτηση πώς είναι για έναν δημοσιογράφο να γίνεται ο ίδιος είδηση, εξαιτίας του γάμου του, εκείνος ξέσπασε: «Δεν ήταν η πρώτη φορά για μένα, για την Τζίνα ήταν. Το προσέγγισαν με μια ελαφρότητα και επιφανειακότητα που για την Τζίνα ήταν ανοίκεια. Αν μπορούσα να πω κάτι θα ήταν 'αφήστε την στην ησυχία της, δεν έχει επιλέξει να εκτίθεται'. Δεν είχε καμία διάθεση να τη μάθει ο κόσμος, δεν είναι γι' αυτήν μπόνους. Αντιθέτως είπε «οκ σε αγαπάω, τι να κάνω; Θα το υποστώ κι αυτό».
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ