2014-07-12 19:14:15
Φωτογραφία για H Realnews αυτής της Κυριακής...
Με τίτλο: "9 όροι της τρόικας για μείωση του χρέους" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στο τελεσίγραφο 60 ημερών από τους δανειστές στην Κυβέρνηση  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι δανειστές "απαιτούν εξυγίανση ή λουκέτα αλά ΕΡΤ σε ζημιογόνες ΔΕΚΟ και Οργανισμούς".

Οι άλλοι οκτώ όροι της τρόικας είναι: "νέα μέτρα ύψους 2 δισ. ευρώ για το 2015 - "ξεκαθάρισμα" των "κόκκινων" δανείων και πλειστηριασμούς ακινήτων οφειλετών - περικοπές στις συντάξεις και αναθεώρηση του ασφαλιστικού - "κούρεμα" στις δαπάνες για την υγεία - κατάργηση του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά και σαρωτικούς ελέγχους για τη φοροδιαφυγή - είσοδο ιδιωτών στην αγορά ενέργειας - απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων - άνοιγμα όσων επαγγελμάτων παραμένουν ακόμη κλειστά". Επίσης, στο ίδιο μήκος κύματος, το νέο μέλος της τρόικας στην Αθήνα Ντέκλαν Κοστέλο, λέει σε συνεργάτες του: "Ας μας λένε ό,τι θέλουν, αρκεί να γίνουν όσα πρέπει".


To κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Δεν έχουν δικαίωμα να μη συνομιλούν" και αναφέρεται στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: "Το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η πιο σημαντική εθνικά διαπραγμάτευση των τελευταίων ετών, η διαπραγμάτευση του χρέους. Και το αποτέλεσμά της θα επηρεάσει καταλυτικά την πορεία της χώρας και τη ζωή των πολιτών της για τις επόμενες -πολλές- δεκαετίες. Τι περιμένουν λοιπόν τα πολιτικά μας κόμματα και οι ηγεσίες τους για να συνεννοηθούν και να ομονοήσουν σε μια κοινή, εθνική γραμμή διαπραγμάτευσης;".

Στην Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Πόρισμα-φωτιά για τη διόγκωση του ελλείμματος. Σε νέα απολογία καλείται ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

- Φαήλος Κρανιδιώτης: "Καλό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ να απαλλαγεί από τον Βενιζέλο".

- Γιάννης Μιχελάκης: "Νέα επώδυνα μέτρα δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά. Δεν τα αντέχει ούτε η κοινωνία, ούτε η οικονομία".

- Νίκος Βούτσης: "Το παιχνίδι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει τελειώσει πριν καν ξεκινήσει".

- Οι πρώτες ώρες του Κασιδιάρη στη φυλακή. Πολύωρη συνάντηση στο κελί του Μιχαλολιάκου είχαν οι έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

"Εφτάρα μας έριξε η Τρόικα στην πρώτη συνάντηση με τον κ. Χαρδούβελη! Μαραντόνα ο δικός μας, αλλά βρέθηκε σε κακή μέρα. Κι εξέθεσε τον κ. Πρωθυπουργό, ο οποίος του είχε δώσει σαφείς οδηγίες (τις γνωστές "εντολές Σαμαρά"): Βάλε τη Βούλτεψη μπροστά! Οσα γκολ και να φάμε, θα λέει ότι δεν αθροίζονται..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Σχέδια γάμου για Κονέ - Στεφανίδη. Ενώνουν τις ζωές τους ο Παναγιώτης και η Χριστίνα. Ο άσος της Εθνικής και το όμορφο μοντέλο ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας.

- Αννα Βίσση: "Στον έρωτα δεν λέω "όχι" ". Η εντυπωσιακή σταρ μιλά στην "R" για το πάρτι που σχεδιάζει στη Μύκονο για να γιορτάσει τα σαράντα χρόνια της στη μουσική σκηνή.

- Η άγνωστη σύντροφος του Γιάννη Μπουτάρη. Η Γκαμπριέλα Σάινερ αποκαλύπτει στην "R" τα μικρά μυστικά της συμβίωσής της με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

- Σμαράγδα Καρύδη: "Πάω στην... ΅Εθνική Ελλάδος από έρωτα!" λέει η γοητευτική ηθοποιός για τα επόμενα δυο "χτυπήματά" της σε τηλεόραση και σινεμά.

- Ο πελαργός έρχεται για τον Αλέξανδρο. Ο ηθοποιός Α. Μπουρδούμης και η αγαπημένη του Χριστίνα θα γίνουν σύντομα γονείς.

Δείτε το παρακάτω video:

Δείτε επίσης::
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ