2012-04-25 09:01:08
Φωτογραφία για Ψάχνουν την πρώτη κυρία της Ρωσίας...
Έχουν φουντώσει οι φήμες που αφορούν την Πρώτη Κυρία της Ρωσίας, Λουντμίλα Πούτιν η οποία έχει… αιώνες να κάνει δημόσια εμφάνιση. Κανείς δεν ξέρει ποια και κυρίως πού είναι η κυρία Πούτιν, η οποία δεν βρίσκεται ποτέ στο πλευρό του συζύγου της.

Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι η φημολογούμενη σχέση του Βλαντίμιρ με την πρώην κατάσκοπο και νυν μοντέλο εσωρούχων Άνα Τσάπμαν είναι η αιτία που η πρώην αεροσυνοδός αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Άλλες γλώσσες λένε ότι ο για τρίτη φορά πρόεδρος της Ρωσίας βλέπει ακόμη την πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπαγιέβα, ισχυρισμοί που έχουν διαψευσθεί ωστόσο, αλλά υπάρχει έντονη η υποψία πως ο Πούτιν απέκτησε παιδί μαζί της. Μία τρίτη θεωρία υποστηρίζει ότι η 54χρονη γυναίκα είνα κλειδωμένη σ’ έναν κρατικό ξενώνα στην περιοχή του αρχαίου μοναστηριού Γιελιζάροφ κοντά στα σύνορα με την Εσθονία.

Οι ντόπιοι λένε ότι έχουν αποδείξεις πως η γυναίκα ήταν εκεί αλλά από την πλευρά των αρμόδιων αρχών επικρατεί… ατσάλινη σιωπή
. Μία ακόμη υποψία είναι ότι η η Λουντμίλα εκνευρίστηκε με τον σύζυγό της όταν το 2008 παραιτήθηκε από πρόεδρος για να γίνει πρωθυπουργός. Λέγεται ότι μετακόμισε στην Αγία Πετρούπολη αφήνοντας τον άνδρα της στη Μόσχα. Η κοινωνιολόγος Όλγα Κριστρανόβκαγια είπε πως ο Πούτιν ακολουθεί την πρακτική όλων των ηγετών του Σοβιέτ που έκρυβαν τις συζύγους τους από τη δημόσια θέα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1983, ενώ από το 2010 έχουν εμφανιστεί μαζί δημοσίως μόλις δύο φορές. Τον Οκτώβριο του 2010 προσπάθησαν να διαψεύσουν ότι έχουν πάρει διαζύγιο, ενώ στις 4 Μαρτίου η Λουντμίλα εθεάθη σε εκλογικό κέντρο που πήγε να ψηφίσει. Επίσης ελάχιστα είναι γνωστά για τις δύο κόρες του ζευγαριού, την 26χρονη Μαρία και την 25χρονη Εκατερίνα, ενώ δεν υπάρχει οικογενειακό πορτρέτο.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τζαζ, οι τελευταίοι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τζαζ, οι τελευταίοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ