2014-08-13 18:02:45
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ»
Ο Κώστας Μανωλάς δεν πιέζει σε καμία των περιπτώσεων για να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, όπως επισημαίνει Αγγλικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα το "Goonertalk", site που ασχολείται με θέματα της Άρσεναλ τονίζει σε δημοσίευμά του πως σύμφωνα με πληροφορίες που αλίευσε από το περιβάλλον του παίκτη ο Μανωλάς δεν ασκεί με τίποτα πίεση για να πάρει μεταγραφή.

Πάντως αυτό είναι κάτι που έτσι και αλλιώς ήταν γνωστό καθώς ο διεθνής στόπερ έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό το πόσο καλά νιώθει στον Ολυμπιακό και πως όταν και εφόσον το θελήσει ο Θεός και η ομάδα, τότε θα κάνει το επόμενό του βήμα στο εξωτερικό.

Παράλληλα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου θεωρεί πως έχει να μάθει πολλά από την συνύπαρξή του στην άμυνα με τον Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Μανωλάς θα προτιμούσε να μείνει τουλάχιστον για μια ακόμα σεζόν στο Λιμάνι και μετά να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη.

Βέβαια η ζήτηση που υπάρχει γι' αυτόν παραμένει μεγάλη και οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ