2014-08-20 12:20:30
Φωτογραφία για ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΡΕΑΛ Μ. ΚΑΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο πρώτο παιχνίδι για την ανάδειξη του... υπερπρωταθλητή στην Ισπανία, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Παρασκευής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυπελλούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι πρωταθλητές ήταν εκείνοι που απείλησαν περισσότερ. Μάντζουκιτς και Σαούλ δοκίμασαν τις... δυνάμεις τους μπροστά από τον Κασίγιας αλλά ο διεθνής γκολκίπερ αντέδρασε σωστά. Μοναδική καλή στιγμή για τη Ρεάλ μία κεφαλιά του Ρονάλντο που πέρασε αρκετά δίπλα από την εστία του Μογιά.

Ο Πορτογάλος αστέρας της "Βασίλισσας" δεν ήταν σε καλή ημέρα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω προβλήματος στον μηρό. Ο Χάμες τον αντικατέστησε και η Ρεάλ έγινε πιο... πιεστική. Ο Μογιά είπε "όχι" δύο φορές στον Μπέιλ ενώ στο 70 ο Κρόος πέταξε μια σπουδαία ευκαιρία στα... σκουπίδια.

Πάντως η Ρεάλ πήρε το προβάδισμα στο 81 όταν ο Χάμες εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στα καρέ των ροχιμπλάνκος και πλάσαρε σωστά για το 1-0. Την τελευταία λέξη όμως την είπε η Ατλέτικο, η οποία με τον Ραούλ Γκαρθία ισοφάρισε με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Ρεάλ (Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Αλόνσο, Κρόος, Μόντριτς (78’ Μόντριτς), Μπέιλ, Ρονάλντο (46’ Χάμες), Μπενζεμά.

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Μογιά, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα (63’ Ανσάλντι), Χουανφράν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε, Σαούλ (57’ Γκριεσμάν), Ραούλ Γκαρθία, Μάντζουκιτς (78’ Χιμένεθ).

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ