2014-08-20 12:43:05
Φωτογραφία για Παραμένουν τα Σκουπίδια στο Ζεφύρι
Πάνω απο δέκα (10) - ΝΑΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ - παραμένουν τα σκουπίδια στους κάδους και έξω απο τους κάδους γιατί έχουν ξεχυλίσει Αιτία είναι η απεργία των υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι αγνοώντας τα προβλήματα των δημοτών που τους πληρώνουν, επέλεξαν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την καθυστέρηση της 15νθήμερης πληρωμής τους γεμίζοντας με σκουπίδια την περιοχή ακόμα και στις 15 Αυγούστου με υψηλές θερμοκρασίες. Μακάρι να πληρώνονταν όλοι οι συμπολίτες μας κάθε 15 ημέρες... Άλλοι έχουν να πληρωθούν μήνες.

Δεν είναι η πρώτη καθυστέρηση γιατί ως γνωστό η πληρωμή τους είναι πλέον πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες μας και συνδέεται με τα αντισταθμιστικά της χωματερής. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα μπορούμε να πούμε ΕΙΔΙΚΑ για τους υπαλλήλους της καθαριότητας γιατί:

1. Γνωρίζουν οτι ο Δήμος τους έχει καθυστερήσει ξανά στο παρελθόν

2. Πληρώνονται κάθε 15 ημέρες και θα έπρεπε να έχουν φροντίσει να αποταμιεύσουν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) ώστε σε ενδεχόμενη καθυστέρηση πληρωμής να μην παρακαλάνε και να υποστηρίζουν οτι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.


3. Αν δεν τους αρέσει το καθεστώς που υπάρχει στο χώρο εργασίας τους, είχαν πολύ καιρό στη διάθεσή τους να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον

Επειδή λοιπόν και η υπομονή έχει τα όρια της, οι εργαζόμενοι του Δήμου και ΕΙΔΙΚΑ στο τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους στην κοινωνία, να κρατήσουν δηλαδή ΟΛΕΣ τις περιοχές καθαρές. Να μην μαζεύουν όσα είναι σε κοινή θέα ίσα ίσα για να λένε πως εργάζονται.

Γνωστή είναι και η αλληλοϋποστήριξη που παρέχεται απο τα τοπικά "μέσα ενημέρωσης"  αλλά και απο την "Δυτική Όχθη" η οποία καταλογίζει ευθύνες στη νέα διοίκηση η οποία ΔΕΝ ορκίστηκε ΑΚΟΜΑ...

Οι φωτογραφίες όμως αξίζουν όσο χίλιες λέξεις...
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ