2014-08-20 15:57:06
Φωτογραφία για Μαρίνος Ουζουνίδης: Ένα ακόμα προσωρινό μέτρο που εξελίχθηκε σε μόνιμο
Διαβάστε τι αναφέρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον ΕΝΦΙΑ: "Ακόμα ένα αναπτυξιακό μέτρο-κίνητρο της... σημερινής κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, το προσωρινό μέτρο του χαρατσιού, εφεύρεση του τότε Υπουργού Οικονομικών κ. Βενιζέλου, εξελίχθηκε σε μόνιμο φόρο με την μορφή ΕΝΦΙΑ.

Η υπέροχη αυτή οργάνωση που διαθέτει το Υπουργείο Οικονομικών από τον κ. Στουρνάρα και τον κ. Θεοχάρη, συνεχίστηκε και από τους διαδόχους τους κ. Χαρδουβέλη-κ. Σαββαϊδου. Όλοι τους είναι παιδιά του κ. Σημίτη, στενοί συνεργάτες του από εποχής του μεγάλου τσάρου της οικονομίας κ. Παπαντωνίου. Όλοι τους ήρθαν από τα καλύτερα ξένα πανεπιστήμια, γεμάτοι με διδακτορικά και μεταπτυχιακά. Δυστυχώς είναι ανίκανοι. Επί 2,5 χρόνια προσπαθούν ανεπιτυχώς να καθορίσουν τις αντικειμενικές αξίες (σπιτιών- οικοπέδων- αγροτεμαχίων).

Για του λόγου το αληθές θα αναφερθώ και σε δήλωση του συμπατριώτη μου υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γιώργου Ντόλιου στην από 10/08/2014 εφημερίδα REAL NEWS: « Και σε μένα ήρθε ο ΕΝΦΙΑ για ένα χωράφι και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Είναι περίπου τετραπλάσια η αντικειμενική του αξία από την πραγματική».

«Αυτή είναι η πραγματικότητα της σημερινής ανίκανης κυβέρνησης». Δυστυχώς το μόνο που σκέφτονται είναι η φορολογία τη στιγμή που η τελευταία μέτρηση σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της 10/08/2014, η ανεργία ξεπέρασε το 27%, τη στιγμή που τα ίδια ποσοστά στην Γερμανία (χώρα της κας ΜΕΡΚΕΛ) ,έχει πέσει στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας εικοσαετίας." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σινεφίλ αναφορές
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σινεφίλ αναφορές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ