2014-08-20 18:47:35
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Η ανησυχία στους Έλληνες που βρέθηκαν στο «Βελοντρόμ» ήταν έκδηλη κατά τη διάρκεια της προκριματικής σειράς που μετείχε ο Στέφανος Δημητριάδης στα 200μ. πεταλούδα. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού γύρισε έβδομος στο κατοστάρι και όπως ήταν φυσιολογικό, φάνηκε ότι μπορεί να διακυβεύεται ακόμα και η πρόκρισή του στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Τελικά, τα πράγματα μπήκαν στη... σωστή σειρά, αφού έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο διακοσάρι, τερμάτισε σε 1.57.77, πήρε την τρίτη θέση στη σειρά του και την άνετη πρόκριση στους ημιτελικούς που θα γίνουν το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου. Δεν είναι βέβαιο, αλλά ο Δημητριάδης αναμένεται να εμφανιστεί σε ακόμα καλύτερη κατάσταση, μια και είναι έτοιμος για το αγώνισμα. Αυτός ήταν ο 10ος καλύτερος χρόνος των προκριματικών.

Από τη μεριά του, ο Κωνσταντίνος Μαρκόζης πήρε επίσης το εισιτήριο για τους ημιτελικούς, αφού έκανε την καλύτερη φετινή επίδοσή του, 1.58.48, τερμάτισε 6ος στη σειρά του και μπήκε 16ος στις απογευματινές κούρσες.

Οι κολυμβητές του Ολυμπιακού πέτυχαν τη διπλή πρόκριση που επιθυμούσαν και πλέον υπάρχει το δέλεαρ του τελικού για τους δύο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ