2014-08-22 01:59:21
Φωτογραφία για ΝΤΟΣΕΒΙ : ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Ο Ντοσεβί τόνισε σε δηλώσεις του πως είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια εμπειρία που θέλει να ζήσει έντονα.

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι οι οπαδοί μας, αν και ακόμη βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών, είναι κοντά μας. Στο σημερινό (21/8) γεγονός έδωσαν το παρών και αυτό καταδεικνύει το μέγεθος του συλλόγου και την δυναμική της φανέλας.

Επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να αγωνιζόμαστε για αυτόν τον κόσμο. Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία για εμένα είναι να είμαι όσο πιο αποτελεσματικός γίνεται και να παίξω σε όσα περισσότερα ματς μπορώ", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γάλλος στο περιθώριο της παρουσίασης των καλοκαιρινών μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού την Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και συνέχισε:

"Θέλουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να προχωρήσουμε. Προσωπικά με ενθουσιάζει η ιδέα πως είμαι στον Ολυμπιακό την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος που ήρθα εδώ, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, είναι η αλλαγή ποδοσφαιρικού επιπέδου. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Με προκαλεί αυτή η εμπειρία και θέλω να την ζήσω όσο πιο γεμάτα γίνεται".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ