2014-08-22 01:37:26
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ Η... ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ!
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ξεσήκωσε και πάλι το Καραϊσκάκη με ένα σούπερ γκολ!

Ο Αργεντίνος μέσος με μία πολύ καλή προσποίηση άφησε πίσω του την αμυντική γραμμή και με τον Ερίκ Αμπιντάλ να μην προλαβαίνει να τον σταματήσει σκόραρε. Το τελείωμα του Τσόρι ήταν εξαιρετικό με τον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη να τον αποθεώνει. Μετά την κάθετη πάσα από τον Κώστα Φορτούνη, ο Τσόρι πέρασε με μια εξαιρετική ντρίμπλα και τον Αμπιντάλ και με ένα δυνατό σουτ σκόραρε. Εκτός από τον Τσόρι στο δίτερμα ξεχώρισε και ο Ματιέ Ντοσεβί με τις κινήσεις και τις τοποθετήσεις του.

Στο διπλό ο Μίτσελ έκανε πολλές δοκιμές. Με τους μπλε άρχισαν κάτω από τα δοκάρια ο Χουτεσιώτης, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Ομάρ, Μανωλάς, Αμπιντάλ και Μαζουάκου, στο κέντρο οι Κασάμι και Μανιάτης, ως επιτελικός ο Σαβιόλα πίσω από τον Μπενίτες και στα δύο άκρα της επίθεσης οι Ντοσεβί και Γκαζαριάν.

Με τους κίτρινους ήταν αρχικά ο Στρέντζος βασικός τερματοφύλακας, στην αμυντική διάταξη οι Σαλίνο, Αβραάμ, Μποτία και Χολέμπας, στο κέντρο οι Μπουχαλάκης και Φορτούνης, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο επιθετικό Διαμαντάκο ο Τσόρι και στις δύο πτέρυγες ο Αφελάι με τον Κολοβό. Στην συνέχεια ο Αυλωνίτης -που χρησιμοποιήθηκε και ως αμυντικός χαφ- μπήκε στην θέση του Μποτία και ο Εντινγκά σε εκείνη του Μανιάτη.

Στην πορεία κάτω από τα δοκάρια κάθισαν οι Ρομπέρτο και Μέγιερι. Εκτός από τον Τσόρι και τον Ντοσεβί, θετικό πρόσωπο είχε και ο Αφελάι.

Επίσης ο Μίτσελ έβαλε μαζί στο κέντρο τους Εντινγκά, Μπουχαλάκη και Φορτούνη. Με βάση τα όσα έδειξε ο Ισπανός τεχνικός και τις υπάρχουσες ενδείξεις μία πιθανή ενδεκάδα για τη Νίκη Βόλου θα απαρτίζεται από τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Κασάμι, Εντινγκά, Τσόρι, Ντοσεβί, Αφελάι και Διαμαντάκο.

Για μία θέση στο βασικό σχήμα... μάχονται και οι Ομάρ, Μανιάτης και Μποτία.

Ο Μίτσελ βέβαια -όπως όλα δείχνουν- θα καταλήξει στις τελικές του αποφάσεις και για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού καθώς και για την αποστολή την Παρασκευή ενώ θα μιλήσει και πιο αναλυτικά στους παίκτες του για την πρεμιέρα του με τη Νίκη Βόλου, δείχνοντάς τους και βίντεο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ