2014-08-22 09:22:07
Φωτογραφία για Σοκ στην Ινδία: Ανακάλυψαν σκελετό στην κοιλιά 62χρονης...
Η Jyoti Kumar έμεινε έγκυος το 1978, σε ηλικία 24 ετών Οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι το μωρό της είχε λίγες πιθανότητες να επιβιώσει, καθώς αναπτυσσόταν έξω από τη μήτρα της.

Τρομοκρατημένη στην ιδέα της χειρουργικής επέμβασης, η κοπέλα στράφηκε στα φάρμακα για να αντιμετωπίσει τον πόνο και μερικούς μήνες αργότερα πίστευε ότι το πρόβλημά της είχε λυθεί.

Όμως 38 ολόκληρα χρόνια μετά, η 62χρονη άρχισε να αντιμετωπίζει έντονους πόνους στο στομάχι. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπήρχε ένα εξόγκωμα στην κοιλιά της, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για καρκίνο.

Η μαγνητική απεικόνιση αποκάλυψε όμως ότι οι πόνοι οφείλονταν στο σκελετό του μωρού που είχε παραμείνει στο σώμα της γυναίκας.

Μια παρόμοια περίπτωση έκτοπης κύησης είχε καταγραφεί παλαιότερα στο Βέλγιο, με το έμβρυο να έχει παραμείνει στην κοιλιά της μητέρας για 18 χρόνια.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο σκελετός στην περίπτωση της 62χρονης ήταν αρκετά ανεπτυγμένος και βρισκόταν μέσα σε έναν ασβεστώδη σάκο. Είχε εγκλωβιστεί μεταξύ της μήτρας, των εντέρων και της κύστης της γυναίκας.

Ο πόνος που αντιμετώπιζε η γυναίκα ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που ασκούσε η μάζα στο ουροποιητικό, εμποδίζοντας τη λειτουργία των νεφρών.

Η 62χρονη από την περιοχή Madhya Pradesh της κεντρικής Ινδίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών NKP Salve, στην πόλη Nagpur
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ