2014-08-22 09:24:41
Φωτογραφία για Τουλάχιστον 33 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείων στην Αίγυπτο
Τουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση δύο λεωφορείων νωρίς σήμερα το πρωί στη χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο, σύμφωνα με... το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ και πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Το ΜΕΝΑ επικαλείται τον υπουργό Υγείας Μοχάμεντ Λασίν, ο οποίος δήλωσε ότι ρώσοι, υεμενίτες και σαουδάραβες πολίτες περιλαμβάνονται στους περισσότερους από 40 τραυματίες.

Ο Λασίν πρόσθεσε ότι οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε δύο νοσοκομεία της περιοχής, ενώ τα συνεργεία διάσωσης συνεχίζουν να ανασύρουν πτώματα από τα συντρίμμια, συνεπώς ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί.

Τα λεωφορεία διέσχιζαν το νότιο τμήμα της χερσονήσου του Σινά, το ένα ερχόταν από το θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας Σαρμ Ελ-Σέιχ και το άλλο από επαρχία του Δέλτα του Νείλου, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Τα θανατηφόρα τροχαία αποτελούν συχνό φαινόμενο στη χώρα αυτή, με τους Αιγύπτιους να διαμαρτύρονται επί μακρόν ότι οι κυβερνήσεις δεν έχουν επιβάλει βασικά μέτρα προστασίας και ασφάλειας στις οδικές αλλά και τις σιδηροδρομικές μεταφορές, πόσο μάλλον που οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο είναι απαρχαιωμένα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ