2014-08-22 16:54:30
Φωτογραφία για ΖΕΣΟΥΣ : ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΗ!
Να ανοίξει την πόρτα της... εισόδου του Αντρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα έσπευσε με δηλώσεις του στα πορτογαλικά ΜΜΕ ο προπονητής της, Ζόρζε Ζέσους, αποκαλύπτοντας ότι ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού ήταν η πρώτη του επιλογή για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του.

Ο μέσος των ερυθρόλευκων βρίσκεται στη Λισσαβόνα από χθες το απόγευμα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, για να κλείσει η μεταγραφή του στους «αετούς» και ο Πορτογάλος τεχνικός τους δεν κρύβει την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του ο 25χρονος χαφ.

«Ο Σάμμαρης έχει το αγωνιστικό προφίλ που θέλουμε καθώς έχει όχι μόνον τακατάλληλα σωματικά αλλά και τα τεχνικά και τακτικά χαρακτηριστικά αλλά χρειάζεται να προσαρμοστεί στις ιδέες της Μπενφίκα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις επαφές. Έχει την τεχνική και φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί στη θέση 4 (αμυντικός μέσος ή 8» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ζέσους και πρόσθεσε :

«Μετά τη φυγή του Μάτιτς (στην Τσέλσι πέρυσι) και τον τραυματισμό του Φέισα δεν είχαμε σχεδόν κανένα παίκτη σ’ αυτή τη θέση και για τον λόγο αυτό επιλέξαμε τον Σάμαρη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ