2014-08-24 12:54:24
Φωτογραφία για ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ... ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Η φετινή σεζόν θα είναι μία τελείως διαφορετική υπόθεση για τον Ολυμπιακό, όπως και για πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ο χάρτης... αλλάζει, τα ρόστερ διαφοροποιούνται και το ίδιο συνέβη με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πάντως έχουν μπει πλέον για τα καλά σε ρυθμό προετοιμασίας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να βάζουν σιγά σιγά τα κομμάτια τις φιλοσοφίας τους στην προπόνηση.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει στη διάθεσή του βασικά γρανάζια για την επόμενη σεζόν, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ντάρντεν και ο Χάντερ και φυσικά μπορεί να δουλέψει με ένα πολύ υψηλό επίπεδο απορροφητικότητας από τους παίκτες, αλλά δεν παύουν να απουσιάζουν και κάποιοι πολύ βασικοί παίκτες, όπως οι Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης με την Εθνική Ελλάδας, ο Λαφαγιέτ με την εθνική Κροατίας και ο Λοτζέσκι με το Βέλγιο.

Αυτός πάντως που θα ενσωματωθεί πιο γρήγορα είναι ο Λοτζέσκι, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα.


Είναι γεγονός, πάντως, ότι οι μεγάλες ομάδες παραδοσιακά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις προετοιμασίες των εθνικών ομάδων, και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα πέρασαν ολόκληρες εβδομάδες μέχρι να βρεθούν όλοι οι παίκτες μαζί.

Ετσι, με δεδομένο αυτό, ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να αισθάνεται μάλλον... τυχερός που έχει στη διάθεσή του αυτούς που ξεκίνησαν τη φετινή προετοιμασία και θα έχει αρκετό χρόνο να δουλέψει, αλλά και να συζητήσει, με μερικούς από τους βασικότερους παίκτες του στην περίοδο της προετοιμασίας.

Οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου για την Ιταλία, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο μεγάλο μέρος της pre season.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ