2014-08-24 22:36:17
Φωτογραφία για «ΟΧΙ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ 14 εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
Αρνητικά απάντησε ο Ολυμπιακός σε επίσημη πρόταση της Ρόμα για τον Μανωλά ύψους 14 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" από την Ιταλία!

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο η Ρόμα εμφανιζόταν να ενδιαφέρεται για τον διεθνή αμυντικό των ερυθρόλευκων ήρθε και η επίσημη πρότασή της προς τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «ρωμαίοι» ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πρόθεσή τους να αποκτήσουν τον διεθνή κεντρικό αμυντικό προσφέροντας το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ!

Ωστόσο, βάσει πάντα των ίδιων πληροφοριών, η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν... αρνητική!

Οι υπεύθυνοι των ερυθρόλευκων υπογράμμισαν στους Ιταλούς ότι η προσφορά αυτή δεν τους ικανοποιεί, κάνοντας γνωστό ότι το ποσό το οποίο θα ήταν ικανό για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις είναι τα 17 εκατομμύρια ευρώ Από την πλευρά της Ρόμα, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση.

Πρέπει να επισημάνουμε πάντως ότι ο Ολυμπιακός, όπως είχε ενημερώσει, δεν θα γνωστοποιεί προσφορές ή την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με άλλες ομάδες για την παραχώρηση παικτών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ