2014-08-26 18:34:08
Φωτογραφία για Δηλητηρίασαν ολόκληρο κοπάδι πρόβατα!
Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους την αγριότητα με την οποία άγνωστοι δηλητηρίασαν χθες τα ξημερώματα ένα ολόκληρο κοπάδι πρόβατα μέσα στο στάβλο τους, στην περιοχή της Μαραθιάς. Ο στάβλος ανήκει στον Κώστα Συριόπουλο, τον 44χρονο από τη Ροβιάτα που έχασε πριν από λίγες μέρες αιφνιδίως τη ζωή του στο Νοσοκομείο του Πύργου, στο οποίο νοσηλευόταν μετά από ατύχημα στη δουλειά του.

Παρά το γεγονός ότι στο στάβλο υπήρχε άνθρωπος που πρόσεχε τα ζώα και εκείνη την ώρα κοιμόταν, δεν ακούστηκε το παραμικρό αφού ο άγνωστος δράστης κατάφερε πρώτα να «εξολοθρεύσει» τα 4 σκυλιά της κτηνοτροφικής μονάδας πετώντας του δηλητηριασμένη τροφή!

Όταν τα σκυλιά «σιώπησαν», για πάντα, ο άγνωστος δράστης είχε την ευκαιρία να μπει στον στάβλο που βρισκόταν οι ετοιμόγεννες προβατίνες βάζοντάς τους στις ταΐστρες, σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρήκαν το πρωί τα ζώα νεκρά, σύκα και πίτουρα εμποτισμένα με ισχυρό φυτοφάρμακο!

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε την τραγωδία αφού ο χώρος του στάβλου ήταν… «στρωμένος» με νεκρά ζώα! Πάνω από 30 προβατίνες, μαζί φυσικά με τα 4 σκυλιά, βρήκαν βασανιστικό θάνατο, ενώ γλίτωσαν ελάχιστα ζώα Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ