2014-08-27 18:17:09
Φωτογραφία για Θα γίνει... Γιουνάιτεντ σε έναν χρόνο
Από πολύ νωρίς έχει ξεκινήσει η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Λουίς Φαν Χάαλ και μετά τον χθεσινοβραδινό αποκλεισμό-σοκ της... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη ΜΚ Ντονς (4-0) στο Λιγκ Καπ, κορυφώθηκε.

Με μόλις έναν βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ολλανδός τεχνικός γνωρίζει πως ίσως οι φίλαθλοι των «κόκκινων διαβόλων» να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, ωστόσο όπως ο ίδιος τόνισε, η ομάδα χρειάζεται ακόμα… πολύ χρόνο για να επιστρέψει ψηλά.

«Είναι δύσκολο για τους φαν του συλλόγου να πιστέψουν στη φιλοσοφία του Λουίς Φαν Χάαλ, αλλά πρέπει να το κάνουν επειδή είμαι εδώ για να χτίσω μια νέα ομάδα και αυτό δεν γίνεται ούτε σε ένα μήνα, ούτε καν σε έναν χρόνο», ήταν η τοποθέτηση του 63χρονου τεχνικού.

Επιπλέον εξέφρασε την πίστη του πως οι οπαδοί της ομάδας του Μάντσεστερ θα δώσουν πίστωση χρόνου, διότι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε… καλό δρόμο.

«Είναι πολύ απογοητευτικό (αποκλεισμός από τη ΜΚ Ντονς), αλλά ελπίζω να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους για την ομάδα μας. Ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε», ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ