2014-08-28 16:22:07
Φωτογραφία για Η κυβέρνηση διώχνει και τα λιγοστά πλοία από το λιμάνι του Πειραιά... η ανάπτυξη προ των πυλών
Εν καιρώ βαριάς και βαθιάς κρίσης στο Υ.Ν.Α. ή αλλιώς ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ βγάζουν εγκυκλίους που μοναδικό σκοπό... έχουν να διώξουν και τα λιγοστά πλοία που εξακολουθούν να έρχονται στο λιμάνι του Πειραιά. Σε μια νύχτα και μάλιστα Αυγουστιάτικη , για να μην προλάβει να αντιδράσει κανένας, το Υ.Ν.Α. αποφασίζει ότι όλα τα πλοία που καταπλέουν στο λιμάνι του Πειραιά απο 1η Σεπτεμβρίου 2014 είναι υπόχρεα στην ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ (ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ) ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.

Τι σημαίνει αυτό; 

Σημαίνει ότι κάθε πλοίο που θα έρχεται στο λιμάνι του Πειραιά θα πρέπει να πληρώνει ένα πάγιο τέλος είτε παραδώσει σκουπίδια είτε δεν παραδώσει.

Με λίγα λόγια επειδή ένα πλοίο έκανε το λάθος να "περάσει" από το λιμάνι του Πειραιά εν καιρώ κρίσης κάποιοι σκέφτηκαν ότι πρέπει να το "αρμέξουμε" άμεσα!!

Το Σωματείο Ναυτικών Πρακτόρων Αττικής-Πειραιώς έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς το Υ.Ν.Α. στην οποια ζητάει την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ (ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ).


Το Σ.Ω.Ν.Π.Α.Π. τονίζει μάλιστα ότι η απόφαση θα φέρει το τελειωτικό χτύπημα στο λιμάνι του Πειραιά αφού η συνεχιζόμενη οικονομική πολιτική το μόνο που κάνει θα είναι να διώξει και λιγοστά πλοία που επισκέπτονται το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αφου σύμφωνα με τα υπάρχοντα στατιστικά των Λιμενικών και Τελωνειακών αρχών οι αφίξεις των πλοίων είναι μειωμένες κατά 50% σε ετήσια βάση τα τελευταία 4 χρόνια.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα αίσχη που διαπράττει η κυβέρνηση εις βάρος του Ελληνικού λαού , ο ΟΛΠ ( Ο ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ όπως θέλουν να τον ονομάζουν ) ανακοίνωσε μικρή μείωση
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ