2014-08-29 11:51:09
Φωτογραφία για Greek Paranormal Society: Η πρώτη ομάδα εντατικής διερεύνησης παραφυσικών φαινομένων στην Ελλάδα
Μία νέα εκπομπή έχει ήδη ταράξει τα νερά του ελληνικού YouTube μέσα σε λίγες μόνο ημέρες Η Greek Paranormal Society ανακοινώνει την ίδρυσή της, όντας η πρώτη ομάδα εκτενούς διερεύνησης παραφυσικών φαινομένων.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της G.P.S. είναι ήδη στον αέρα. Δείτε τι μυστικά κρύβουν

η Κάλυμνος και τα Τρίκαλα. Στο δεύτερο επεισόδιο των Τρικάλων καλεσμένοι είναι ο Ευτύχης Μπλέτσας και ο YouTuber Chris Lynx. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κανάλι GRParanormalsociety κατάφερε να σημειώσει 30.000 views μέσα στον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του.

Επικεφαλής των ερευνών είναι ο πολύπειρος Παύλος Καλταβερίδης, σκηνοθέτης ο ταλαντούχος Διονύσης Μοραΐτης, επιπλέον ερευνητής ο Tony Layjel και tech manager ο Αντώνης Σκαραμαγκάς.

H Greek Paranormal Society (G.P.S) ιδρύθηκε από άτομα με σεβασμό για το παραφυσικό, με απώτερο σκοπό την έρευνα και την προσπάθεια εξήγησης φαινομένων γύρω από τον κόσμο του αοράτου, του μεταφυσικού και των πνευμάτων
. Πρώτο τους όπλο η λογική και με την τεχνολογία ως βασικό -και πανταχού παρόν- σύμμαχο, προσπαθούν να δώσουν ορισμένες απαντήσεις σε ζητήματα που κατά καιρούς έχουν προβληματίσει την κοινή γνώμη διάφορων περιοχών της Ελλάδας. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα πού θα προσπαθήσει μέσα από την ανάδειξη της ομορφιάς του κάθε τόπου που θα επισκεφθεί, να μιλήσει, με εικόνες και πλάνα, για τους μύθους, τους θρύλους, τις αστικές ιστορίες και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το πανελλήνιο παραφυσικό. Με μεθόδους που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στο εξωτερικό και εξοπλισμό ειδικά διαμορφωμένο για φαντασμοθηρία, προσπαθούν να συλλέξουν και να μελετήσουν το παραφυσικό.

H ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα βρισκόμενη σε μέρη όπου υπήρξαν (και επιβιώνουν ως τις μέρες μας) αναφορές πνευμάτων, φαντασμάτων και μεταφυσικών παρατηρήσεων. Έχει μεταφέρει με άριστα σύγχρονα σκηνοθετικά στάνταρ την συνολική εμπειρία και προσπάθεια προς την διερεύνηση αυτών των μεταφυσικών φαινομένων. Η εκπομπή απευθύνεται σε όλους τους τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου.

Δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ