2014-09-09 07:40:07
Φωτογραφία για Αναστάτωση από ύποπτο αντικείμενο στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου
Αναστάτωση προκάλεσε το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου η ανακάλυψη ενός ύποπτου αντικειμένου στο χώρο των αποσκευών. Οι αρχές ασφαλείας εκκένωσαν την αίθουσα αφίξεων και αναχωρήσεων του αεροδρομίου ου είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της βρετανικής πρωτεύουσας, αλλά και έκλεισαν τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί σε αυτό, ενώ ειδικοί πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη του αντικειμένου.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε αργά το βράδυ ότι το αεροδρόμιο του Λούτον θα επαναλειτουργήσει άμεσα. Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο, στα βόρεια του Λονδίνου, ματαιώθηκαν νωρίτερα, με αποτέλεσμα να υποστούν ταλαιπωρία εκατοντάδες επιβάτες..

Στο αεροδρόμιο κλήθηκαν πυροτεχνουργοί οι οποίοι κατέστρεψαν το αντικείμενο με ελεγχόμενη έκρηξη. "Επιβεβαιώθηκε ότι το ύποπτο αντικείμενο δεν συνιστούσε κίνδυνο" ανέφερε στον ιστότοπό της η αστυνομία του Μπέντφορντσιρ, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι η Βρετανία αύξησε την περασμένη εβδομάδα στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο την επαγρύπνησή της για τρομοκρατικές απειλές, επισημαίνοντας ότι η δράση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και στο Ιράκ αποτελεί την πιο σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της χώρας που έχει καταγραφεί ποτέ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ