2014-09-12 08:36:31
Φωτογραφία για ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ YOUTH LEAGUE (PHOTOS)
Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν οι Νέοι του Ολυμπιακού θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση της UEFA, Youth League.

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου, όπως και πέρσι έτσι και φέτος βρίσκονται στο Champions League κάτω των 19 ετών, όπως ορίζει η UEFA με τη συμμετοχή των πρώτων ομάδων και μάλιστα είναι στον 1ο όμιλο με τις ίδιες ομάδες όπως η πρώτη. Έτσι το τμήμα Κ20 του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Γιουβέντους και τη Μάλμε!

Βέβαια οι μικροί των ερυθρόλευκων αγωνίζονται για τρίτη χρονιά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς πριν δύο χρόνια συμμετείχαν στο NextGen Series, όποτε είχαν φτάσει στις «8» κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Η UEFA ανακοίνωσε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των αγώνων του Youth League παράλληλα και τις αναμετρήσεις των Νέων του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να έχουν πρεμιέρα την ίδια ημέρα με την πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα, στις 16 του μήνα, την Τρίτη, οι Νέοι του Θρύλου θα φιλοξενήσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 19:00, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των Νέων

ΤΡΙΤΗ 16/09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ατλέτικο Μαδρίτης 19:00

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/10

Μάλμε-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16:30

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -Γιουβέντους 19:00

ΤΡΙΤΗ 04/11

Γιουβέντους- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15:30

ΤΡΙΤΗ 25/11

Ατλέτικο Μαδρίτης- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 14:00

Το Ρέντη για έδρα οι μικροί του Θρύλου

Φέτος οι Νέοι του Ολυμπιακού αλλάζουν την έδρα τους για τις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις. Μέχρι πέρσι οι ερυθρόλευκοι αγωνιζόντουσαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά φέτος αυτό θα αλλάξει και θα παίζουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου θα δίνουν και τα ματς του πρωταθλήματος της Superleague Κ20. Για πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση οι Νέοι στις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων, μετά από απόφαση που πάρθηκε στην ομάδα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στο γήπεδο «Cerro Del Espino»

Καμία ομάδα του ομίλου των Νέων του Ολυμπιακού δεν θα χρησιμοποιήσει για έδρα το γήπεδο της πρώτης ομάδας. Έτσι και οι αγώνες της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν οριστεί στο γήπεδο Ciudad Deportiva Cerro Del Espino, το οποίο χωράει 3.376 θεατές.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ρέντη την Τρίτη 16/09 στις 19:00, ενώ στην Ισπανία ο Θρύλος πρόκειται να φιλοξενηθεί από την ομάδα της Μαδρίτης στις 26/11 στις 14:00.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

2η και 4η αγωνιστική με τους Ιταλούς

Όπως σε όλα τα ματς έτσι και οι αναμετρήσεις των Νέων του Ολυμπιακού με το αντίστοιχο τμήμα της Γιουβέντους, θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες ημέρες με τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας των ερυθρόλευκων. Αυτό σημαίνει ότι με τη Γιουβέντους οι Νέοι στο Ρέντη θα παίξουν στις 22 Οκτωβρίου στις 19:00, ενώ στις 4 Νοεμβρίου θα ταξιδέψουν στην Ιταλία και θα αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους στις 15:30 στο Stadio Silvio Piola το οποίο είναι 4.215 χωρητικότητας.

ΜΑΛΜΕ

Δεν έχει οριστεί το τελευταίο ματς

Εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους αγώνες η UEFA δεν έχει ακόμη ορίσει την ημερομηνία της τελευταίας αναμέτρησης των Νέων του Ολυμπιακού με τη Μάλμε στην Ελλάδα. Όσον αφορά όμως το ματς των ερυθρόλευκων»στη Σουηδία με τη Μάλμε, αυτό έχει προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου στις 16:30, στο Malmö Idrottsplats, Malmo το οποίο έχει χωρητικότητα 7.600.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μάλμε στους Κ20 θα γίνει το διήμερο 9-11 Δεκεμβρίου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ