2014-09-12 13:46:33
Φωτογραφία για ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ16 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ *ΒΙΝΤΕΟ*
Συνεχίζουν την προετοιμασία τους και οι ποδοσφαιριστές της Κ16 του Ολυμπιακού, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χαλανδρίου και νίκησαν με 1-0, σε έναν αγώνα που είχε τη δυνατότητα ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Παπακωστούλης, να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να δει τα όποια κενά υπάρχουν έτσι ώστε να δουλευτούν στις επόμενες προπονήσεις και να μπορέσουν οι μικροί να εμφανιστούν έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά αλλά και στο Θουκυδίδειο τουρνουά.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή στην αναμέτρηση σημείωσε ο πρώτος σκόρερ των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας της Superleague Κ15, Κώστας Γκλεγκλές!

Στη βασική ενδεκάδα ο Γιώργος Παπακωστούλης χρησιμοποίησε τους Σκαφίδα, Παπαχρόνη, Τσιμπούκα, Παπαδογιωργάκη, Μανωλάκη, Γ. Αγγελόπουλο, Ασημάκη, Κωστανάσιο, Καμπετσή, Ξενιτίδη, Γκλεγκλέ, ενώ ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι Νικούλης, Τσιντώνης, Τουλκερίδης, Αμπάρας, Τσιπιρτίμης, Φλέγκας, Ορφανίδης, Βαλοτάσιος, Α. Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ