2014-09-24 00:30:28
Φωτογραφία για Μαρία Ηλιάκη: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από τον Alpha!
Το τέλος της συνεργασία της με τον σταθμό και το άγχος για την τηλεθέαση.

Συνέντευξή στο «Thema people» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου παραχώρησε η Μαρία Ηλίακη και, μεταξύ άλλων, εξήγησε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση, έπειτα από 13 χρόνια, να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Alpha.

«Μέτα από τόσα χρόνια που ήμουν στον Alpha, μόνο σεβασμό μπορώ να νιώθω για το συγκεκριμένο κανάλι. Υπήρξαν, όμως, κάποιες πολύ βασικές διαφωνίες οι οποίες με οδήγησαν στην αποχώρησή μου από το κανάλι. Έφυγα λόγω συνθηκών», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έπαιξαν ρόλο οι οικονομικές διαφωνίες, αλλά πως οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να είναι εκεί.

Θεωρεί, ωστόσο, πως η μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ θα την εξελίξει τηλεοπτικά; «Το εύχομαι και δεν σου κρύβω ότι έχω πολύ μεγάλη αγωνία γι’ αυτήν την εκπομπή. Σχεδόν δεν κοιμάμαι τα βράδια από το άγχος μου!», εξομολογήθηκε η ίδια.

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης και το γεγονός ότι θα βρίσκεται απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και την Τατιάνα Στεφανίδου και στη συνέχεια απέναντι από το «Όλα Παίζουν» και το «ΦΜ live», σημείωσε «Τα νούμερα πάντα με άγχωναν και θα εξακολουθούν να με αγχώνουν, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο ανταγωνισμός. Τους σέβομαι όλους»
briefingnews
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ