2014-09-26 08:12:28
Φωτογραφία για Τι λέει η σύζυγος του Ρόμνεϊ για το αν o άνδρας της θα κατέβει στη μάχη για την προεδρική εκλογή το 2Ο16!
H Ann Romney είπε ότι ο σύζυγός της θα εξετάσει το ενδεχόμενο να κατέβειστον αγώνα για την προεδρία, αν δεν το πράξει ο Τζεμπ Μπους Ο Mitt Romney έχει αγωνιστεί για την προεδρία δύο φορές και ήταν το 2012 ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος

Ο Mitt Romney μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για άλλη μια φορά στις προεδρικές εκλογές όπως δήλωσε, η σύζυγός του Ann σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε την Τρίτη. 

Ερωτώμενη σχετικά με τις προθέσεις του συζύγου της, η Ann Romney είπε στο Fox News 'Neil Cavuto «σε αυτό το σημείο», η ίδια και ο Mitt «δεν κάνουν σχέδια για το 2016. 

Ερωτηθείσα λίγο αργότερα τι θα κάνει ο Mitt αν μια υποτιθέμενη υποψήφιος όπως ο Τζεμπ Μπους, ένας μετροπαθής Ρεπουμπλικανός από τη Φλόριντα, αποφασίσει να μην τρέξει στο μαραθώνιο της εκλογής, η Ann είπε στον Cavuto: «Λοιπόν, θα δούμε, δεν θα έχουμε τον Neil; 

Το 2012 ο προεδρικός υποψήφιος ανυποχώρητος είπε ότι και «κάποιος άλλος έχει μια καλύτερη τύχη» για νίκη. 

Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη τον Ιούλιο διαπίστωσε ότι το 39 τοις εκατό των Ρεπουμπλικάνων στο Νιου Χάμσαϊρ θα υποστηρίξει τον Romney στο κόμμα. 

Στην Αϊόβα, ο Romney θα κερδίσει την υποστήριξη του 35 τοις εκατό των Ρεπουμπλικανών σύμφωνα με δημοσκόπηση της USA Today / Suffolk University που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ