2014-10-01 14:41:34
Φωτογραφία για ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ η Σπυροπούλου: Η «χυλόπιτα» που ταρακούνησε την Κωνσταντίνα!
Ήθελε να κάνει την μεγάλη έκπληξη, αλλά τα πράγματα δεν της ήρθαν όπως επιθυμούσε Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της. Η νέα της εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» αποτελούσε για την ίδια το έναυσμα μίας νέας αρχής στην καριέρα της και φυσικά η «αφορμή» για να κλείσει πολλά στόματα που την κακολογούσαν. Όμως, τα νούμερα της πρεμιέρας της ήταν απογοητευτικά, κάτι που την έριξε ψυχολογικά, από τη στιγμή που περίμενε ότι η εκπομπή της θα είχε διαφορετικό ξεκίνημα.

Μαζεύοντας τα κομμάτια της, η Κωνσταντίνα πήρε την απόφαση να κάνει το «μπαμ». Πώς; Καλώντας στην εκπομπή της την Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσία της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης θα έδινε άλλον αέρα στην εκπομπή της και φυσικά θα έστελνε τα νούμερα στα ουράνια! Αλλιώς τα περίμενε, όμως κι αλλιώς της ήρθαν.

Όταν η Κωνσταντίνα έκανε την πρόταση στην Ελένη, εκείνη της χάρισε μια ωραία «χυλόπιτα». Η Σπυροπούλου μετά την αρνητική απάντηση της Ελένης, προσπάθησε να τη μεταπείσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι σχέσεις των δύο γυναικών παραμένουν στα χειρότερά της. Πρώτο το «YES!», στις 27 Αυγούστου, σας είχε αποκαλύψει τον μεγάλο τσακωμό της Ελένης με τον Ματέο στα Άχλα, λόγω της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η Μενεγάκη δεν το ξεχνάει και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόταν την πρόσκλησή της. Ούτε μία στο εκατομμύριο!

Περιοδικό Yes
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι καταθέσεις γίνονται φόροι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι καταθέσεις γίνονται φόροι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ