2014-10-07 02:38:07
Φωτογραφία για Νέοι αιματηροί βομβαρδισμοί στο Ντονέτσκ
Στο Ντονέτσκ δύο άτομα σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα δυνατών βομβαρδισμών που έκαναν οι Ουκρανοί... εξολοθρευτές στις περιοχές της πόλης που γειτνιάζουν στο τοπικό αερολιμένα.

Νωρίτερα οι μαχητές της λαϊκής επιστράτευσης κατάφεραν να εκτοπίσουν τους εξολοθρευτές από το χώρο του αεροδρομίου, όμως τώρα οι εξολοθρευτές βομβαρδίζουν το αερολιμένα από κοντινούς οικισμούς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι εξολοθρευτές βομβάρδιζαν τις θέσεις της λαϊκής επιστράτευσης στην περιοχή του αεροδρομίου από το πυροβολικό, τους όλμους και τα συστήματα πολλαπλών εκτοξεύσεων.

Η χούντα συνεχίζει να ενισχύει την ομάδα στρατευμάτων και τον μηχανολογικό εξοπλισμό των θέσεων που κατέχουν.

Στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ οι μαχητές της λαϊκής επιστράτευσης επέστρεψαν στον ορθόδοξο ναό τις εικόνες που έκλεψαν οι Ουκρανοί φασίστες.

«Αυτό το δώρο πιστοποιεί ότι το πνεύμα του στρατού της Νοβορωσίας είναι ορθόδοξο», είπε ο ηγούμενος του ναού των μαρτύρων Γούριου, Σάμωνα και Αβίβα, πρωθιερεύς Αλεξέι Σλιουσαρένκο.


Ο αρχηγός της λαϊκής επιστράτευσης εξήγησε ότι κατά την απελευθέρωση ενός οικισμού οι μαχητές του στρατού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ βρήκαν ένα αυτοκίνητο το οποίο οι εξολοθρευτές ετοίμασαν για την φυγή. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν εικόνες οι οποίες παραδόθηκαν στο ναό.

«Αποφασίσαμε να παραδώσουμε τις εικόνες σ’ αυτό το ναό, επειδή ο ιερέας ποτέ δεν έχει παρατήσει του ανθρώπους ούτε υπό την απειλή της επίθεσης των εξολοθρευτών, ο ιερέας χτυπούσε την καμπάνα, τελούσε λιτανείες και ύψωνε το μαχητικό μας πνεύμα και την πίστη στη νίκη», είπε ο μαχητής της λαϊκής επιστράτευσης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ