2014-10-07 09:52:08
Φωτογραφία για Καλύτερη ταινία μικρού μήκους η «Θεραπεία Τιμής» [video]
Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκαν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι τα βραβεία «ΧΡΥΣΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ BRIDGES Γέφυρες, με παρουσιάστρια την σταρ Πελοπόννησος, Χριστιάννα Καρνέζη.

Μαζί με την Ελλάδα, υπήρξαν και διεθνείς συμμετοχές από Ισπανία, Δανία και Αγγλία!

Στην κατηγορία των μικρού μήκους ταινιών ανάμεσα σε 12 συμμετοχές, το βραβείο πήρε η ταινία του νέου πολυβραβευμένου  σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαυρομούστακου με τιτλο «ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΙΜΗΣ» σε σενάριο Δώρας Μαδαρού , και παραγωγή της Αννας Νικολαίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή της ταινίας σε φεστιβάλ, κάτι που κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη της μετά από λίγους μόνο μήνες που ακολούθησαν από την ολοκλήρωσή της. Συμμετείχαν γνωστοί ηθοποιοί όπως η Κατερίνα Διδασκάλου, στο ρόλο της γιατρού που ενδιαφέρεται για την εμπορική διάσταση της ιατρικής, ο Σήφης Πολυζωίδης, στο ρόλο του γιατρού που έχει ηθικές αξίες και ο Χρήστος Σιμαρδάνης, στο ρόλο του πλουσίου ασθενούς. Συμμετείχαν επίσης ο Παναγιώτης Καρμάτης και ο Πάνος Μπόρας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Άννα 45 χρονών πετυχημένη γιατρός, επιδημιολόγος, παντρεμένη με την έρευνα χρόνια, ανακαλύπτει με την ομάδα της τη θεραπεία για μια ιογενή λοίμωξη. Χρόνια τώρα έχει υιοθετήσει την εμπορική ιατρική, ώσπου μια απρόσμενη εξέλιξη θα την ταρακουνήσει για να ξαναποκτήσει τους ιατρικούς ηθικούς προβληματισμούς της για τον πραγματικό ρόλο του γιατρού.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ