2014-10-07 12:20:31
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ... ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πιο δύσκολο και καθοριστικό κομμάτι της φετινής σεζόν, στο οποίο μέσα σε διάστημα 18 ημερών θα κριθεί ουσιαστικά η προσπάθειά του για πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παράλληλα θα πρέπει να κάνει νίκες στο πρωτάθλημα για να μη χάσει σημαντικό βαθμολογικό έδαφος.

Αναμένοντας τις οριστικές αποφάσεις του αυριανού συμβουλίου της Διοργανώτριας Αρχής, ο Ολυμπιακός έχει να παίξει λογικά στις 18 Οκτωβρίου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, στις 22 του μήνα υποδέχεται τη Γιουβέντους, στις 26 έχει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, την 1η Νοέμβρη πάει στην Τρίπολη να κοντραριστεί με τον Αστέρα και στις 4/11 στο Τορίνο για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην έδρα της Γιουβέντους .

Ένα πολύ βαρύ και φορτωμένο διάστημα για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν τόσο έντονες και διαδοχικές υποχρεώσεις.

Πριν και μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο είχαν εντός έδρας ματς με ΟΦΗ και Βέροια. Ενώ περιμένουν ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα από την εβδομάδα των αγώνων στο Περιστέρι και στο Μάλμε με τις δύο συνεχόμενες ήττες.


Ο Μίτσελ περιμένει την επιστροφή των δέκα διεθνών και των πέντε τραυματιών για να προετοιμάσει όσο το δυνατόν με περισσότερες επιλογές αυτό τον... κύκλο αγώνων που είναι ο πιο σημαντικός για την ομάδα του.

Μάλιστα έχει αρκετά πράγματα στο μυαλό του, όπως η χρησιμοποίηση και του Μπενίτες στην επίθεση, το δίδυμο Σαλίνο-Ελαμπντελαουί στη δεξιά πλευρά, η εξτρά λύση Εντινγκά για το κέντρο της άμυνας και πολλά ακόμα...

Αυτή την εβδομάδα θα πάει σε πιο χαλαρές προπονήσεις και από την επόμενη θα ανεβάσει την ένταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ