2014-10-07 14:34:17
Φωτογραφία για «ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Τη δεύτερή του συμμετοχή στη Μάλαγα κατέγραψε ο Μιγκέλ Τόρες.

Ο Ισπανός αμυντικός μπήκε αλλαγή στο 74’ και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, πήγε πολύ καλά, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Γρανάδα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «nuevofutbol.com» σχολιάζει πως... «ο Μιγκέλ Τόρες είναι καλός στο να παίζει στα άκρα, τα πήγε καλά κόντρα στους εξτρέμ της Γρανάδα και έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες, τόσο πολύ που πολλοί πιστεύουν ότι σύντομα θα είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν στη Χετάφε, πριν πάει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό».

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του πρώην αμυντικού των ερυθρόλευκων... «Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Η ευελιξία μου (σ.σ. σχετικά με το ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας) είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ικανοτήτων μου. Νιώθω άνετα να παίζω και στις τέσσερις θέσεις (δεξί μπακ, δεξί στόπερ, αριστερό στόπερ, αριστερό μπακ).

Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι η ομάδα. Ήταν σημαντικό που πήραμε τη νίκη στην έδρα μας. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τόρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ