2014-10-08 10:59:15
Φωτογραφία για Πάει για 28 - 29 Οκτωβρίου η 6η αγωνιστική;
Σήμερα συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα προκειμένου να αποφασίσει το πότε θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία αναβλήθηκε το περασμένο τριήμερο κατόπιν απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού ως ελάχιστος φόρος τιμής για τον Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα επεισόδια της Νέας Αλικαρνασσού.

Η σκέψη που φαίνεται να κυριαρχεί είναι να πάει πίσω η 6η αγωνιστική και να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα στις 18 του μηνός με την 7η. Επειδή, όμως σε αυτή την περίπτωση η 6η αγωνιστική, που περιλαμβάνει και το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, θα πάει για Δεκέμβριο ή Ιανουάριο υπάρχουν κάποιες ομάδες που αντιδρούν.

Προκειμένου, λοιπόν, να βρεθεί μια Σολομώντεια λύση, σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι παράγοντες ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για διεξαγωγή της αναβληθείσας αγωνιστικής στις 28-29 Οκτωβρίου. Και επειδή τότε έχοει προγραμματιστεί η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου θα ζητηθεί από την ΕΠΟ να τη μεταθέσει για τις 2-3-4 Δεκεμβρίου και η 3η αγωνιστική των ομίλων, που είναι να γίνει τότε, να πάει στις 27-28-29 Δεκεμβρίου.

Πηγή: thestival
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ