2014-10-12 11:00:21
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ...»
Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης με τον Πλατανιά καθώς και στον Ολυμπιακό που είναι ο επόμενος αντίπαλος.

Μετά το φιλικό αγώνα με τον Πλατανιά ο προπονητής του Εργοτέλη είπε: «Κυρίαρχος στόχος αυτού του παιχνιδιού ήταν να τιμήσουμε και οι δύο ομάδες έναν άνθρωπο που έχασε τόσο άδοξα την ζωή του, παρακολουθώντας από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό τέτοιου είδους που συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα. Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό ματς για να κρατηθούμε σε ρυθμό και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ και πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης για να πάρουμε κάτι από αυτό τον αγώνα. Όσο για την εικόνα της ομάδας μου με τον Πλατανιά έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη».


Πέραν της δήλωσής του στο site του Εργοτέλη ο Καβαλιώτης τεχνικός μίλησε και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αναλυτικότερα είπε για:

Τον αγώνα με τον Πλατανιά: Κυρίαρχος στόχος του παιχνιδιού ήταν να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που τόσο άδοξα έχασε τη ζωή του επειδή παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα και αγαπούσε το ποδόσφαιρο που υπηρετούμε όλοι. Εύχομαι να είναι το τελευταίο θύμα σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Ένας επιπλέον στόχος ήταν να μπορέσουμε να κρατήσουμε το ρυθμό μας στο διάστημα της διακοπής για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι. Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Πλατανιά για τη συνεργασία που είχαμε στη διεξαγωγή αυτού του παιχνιδιού και να του ευχηθώ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Την επανέναρξη της Λίγκας: Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αντιμετωπίζοντας την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση έχοντας αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ του και χρειάζεται ομοιογένεια, όμως δεν παύει να έχει ένα υλικό πλούσιο σε ποιότητα όπως έδειξε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάζεται πολλή προσοχή. Θα προετοιμαστούμε με συγκεκριμένη τακτική σ’ αυτόν τον αγώνα για να μπορέσουμε να ζητήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει η ομάδα να πιάσει το μέγιστο βαθμό απόδοσης.

Το πρόσωπο του Εργοτέλη με Πλατανιά και τα πλάνα του με Ολυμπιακό: Γενικά έμεινα ικανοποιημένος. Τα παιδιά έδειξαν ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, αλλά θεωρώ ότι ακόμα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Από εκεί και πέρα όταν παίζεις με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πάμε σε παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ίσως αλλάξουμε το πλάνο μας για να είμαστε πιο "σφιχτοί", γιατί ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει. Έχει πολύ ικανούς παίκτες και μεσοεπιθετικά είναι πολύ επικίνδυνος. Επίσης πρέπει να βρούμε τρόπους για να βγούμε με αξιώσεις στην επίθεση και να εκμεταλλευτούμε τυχόν αδυναμίες του αντιπάλου μας.

Τα προβλήματα στο αγωνιστικό σκέλος του Εργοτέλη: Οι απουσίες μας είναι ο Φίντελεφ, ο Παντελάκης και ο Άλαν που δεν θα μπορέσει να μας ενισχύσει ούτε στο επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ όμως ότι έχουμε μια πλειάδα παικτών που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ