2014-10-14 18:14:49
Φωτογραφία για ΜΠΑΙΝΕΙ... ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ!
Μπαίνουν και οι Κινέζοι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Δισεκατομμυριούχος από την ασιατική χώρα αναμένεται να γίνει μέτοχος στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το νέο έτος και πρόκειται για τον Γιανλίν Γουάνγκ, πρόεδρο της «Dalian Wanda Group»...

Σύμφωνα και με τα ΜΜΕ στην Ισπανία, ο Κινέζος επιχειρηματίας θα πάρει το 20% των μετοχών των «ροχιμπλάνκος», με τους Μιγκέλ Άνχελ Γκιλ Μάριν και Ενρίκε Σερέθο να παραμένουν οι δυο κύριοι ιδιοκτήτες των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ...

Το χρήμα ρέει... άφθονο στις τσέπες του Γιανλιν Γουάνγκ, ο οποίος είναι ένας από τους κύριος χορηγούς της κινέζικης λίγκας ποδοσφαίρου, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes» που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", η περιουσία του εκτιμάται στα 16 δισ. δολάρια Ο συγκεκριμένος Κινέζος επιχειρηματίας είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, και τους προηγούμενους μήνες έγινε πρωτοσέλιδο στην Ισπανία, μετά και την δημιουργία του «Wanda Project».

Πρόκειται για... κίνηση στην οποία... εμπλέκονται και οι Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, με στόχο την ανάπτυξη (αλλά και την εξεύρεση) ταλέντων από την Κίνα. Σ' αυτό το εγχείρημα οι Κινέζοι έχουν την βοήθεια των τριών ισπανικών συλλόγων, καθώς τους προσφέρουν την τεχνογνωσία και τις δομές τους.

Μόνο που ο Γιανλίν Γουάνγκ αποφάσισε και να επενδύσει στους «ροχιμπλάνκος», προσφέροντας... ρευστό στην πρωταθλήτρια Ισπανίας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ