2014-11-03 09:00:26
Φωτογραφία για «ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Μόνο... Ολυμπιακό βλέπουν μπροστά τους όλοι στη Γιουβέντους, καθώς στην πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν θέλουν να μείνουν, όπως πέρυσι, πρόωρα εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Μετά τη νίκη εκτός με την Έμπολι, στην «βέκια σινιόρα» έχουν στο... μυαλό τους μόνο τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους στο Τορίνο την Τρίτη και είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Αρθούρο Βιντάλ, στο επίσημο site της Γιουβέντους .

«Τελικός το ματς με Ολυμπιακό, το μίνιμουμ να περάσουμε τον όμιλο», ανέφερε ο Χιλιάνος άσος!

«Πιστεύω ότι φτάνουμε σ' αυτόν τον αγώνα σε καλή κατάσταση τόσο φυσική όσο και ψυχολογική, ο αγώνας της Τρίτης είναι ένας τελικός, όπως είναι όλα τα παιχνίδια που δίνει η Γιουβέντους», υπογράμμισε ο διεθνής ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικός αγώνας για την πρόκριση και είμαστε έτοιμοι, είμαστε καλά»!

Ο Χιλιανός μίλησε και για όσα γράφονται για την εξωγηπεδική του ζωή και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα: «Ποτέ δεν έχασα το χαμόγελό μου. Είμαι πάντα χαρούμενος εδώ και μου αρέσει το γεγονός ότι παίζω ξανά, μετά από όσα πέρασα το καλοκαίρι. Πάντα είμαι χαμογελαστός και συγκεντρωμένος στη Γιουβέντους. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».


Να θυμίσουμε πως πέρυσι η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τη Γαλατάσαραϊ στον όμιλο με την ήττα που έκανε στην Κωνσταντινούπολη σε ματς που έγινε σε δυο... δόσεις, λόγω κακοκαιρίας. Στη συνέχεια αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ στα ημιτελικά από την Μπενφίκα .
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ