2014-11-06 06:38:07
Φωτογραφία για Διακομιδή 33χρονης με ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αλμυρού με φθαρμένα λάστιχα σε βροχερό δρόμο
Τη διακομιδή μιας νεαρής γυναίκας, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ανέλαβε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, καθώς οι γιατροί έκριναν την επείγουσα εισαγωγή της στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ταχυδρόμος" το περιστατικό συνέβη πριν 4 ημέρες. Σε συνθήκες που θύμιζαν θρίλερ, ο οδηγός του ασθενοφόρου άναψε τις σειρήνες, καλώντας τα προπορευόμενα οχήματα που συναντούσε καθ’ οδόν να παραμερίσουν και πάτησε γκάζι για την έγκαιρη άφιξη της 33χρονης στο Νοσοκομείο. Τα φθαρμένα λάστιχα του ασθενοφόρου μετά βίας υπάκουαν στις εντολές του.

Με την 33χρονη στο φορείο και το γιατρό δίπλα της να μετρά κάθε λεπτό που περνούσε, ο οδηγός έδωσε πραγματική μάχη σε ένα οδόστρωμα που γλιστρούσε από τη βροχή/ Το ασθενοφόρο, με τα ακατάλληλα λάστιχα, έκανε… πατινάζ στο βροχερό δρόμο. Ο οδηγός με μεγάλη προσπάθεια το συγκρατούσε, ενώ έφευγε από την πορεία του, έχοντας την αγωνία από τη μία να φτάσει έγκαιρα η νεαρή στο Νοσοκομείο και από την άλλη να φτάσουν όλοι σώοι και υγιείς.


Οι προσευχές τους, ευτυχώς, εισακούστηκαν και παρά τις δύσκολες συνθήκες το ασθενοφόρο έφτασε στο Αχιλλοπούλειο. Οταν όμως η διαδρομή ολοκληρώθηκε και η νεαρή ασθενής πέρασε την είσοδο του Νοσοκομείου, δεν μπορούσαν παρά να αναλογιστούν σε πανικό τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.

Από τον περασμένο Μάιο τα αιτήματα αποστέλλονται σωρηδόν για την επείγουσα αντικατάσταση των λάστιχων και στα δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, τα οποία έχουν μετατραπεί σε κινητές «παγίδες». Ακόμη, ωστόσο, τα λάστιχα παραμένουν στις θέσεις τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ