2014-11-06 08:43:27
Φωτογραφία για Δείτε τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη...
Κριός

Με το καλημέρα σας, θα σκάσουν λογαριασμοί στο κατώφλι του σπιτιού σας και θα πάθετε ένα σοκ, από αυτά που θα πρέπει να πληρώσετε. Στο νου σας τα είχατε υπολογισμένα διαφορετικά, όμως αντί για ρούχα και παπούτσια, θα πρέπει να οργανωθείτε και να πληρώσετε τα χρέη σας! Όσο και αν κάνετε τη πρόσθεση και την αφαίρεση, το υπόλοιπο παραμένει το ίδιο, για αυτό απλά πάρτε το απόφαση!

Ταύρος

Να έχετε κάπου κοντά σας χαρτομάντιλα γιατί σας βλέπω να κλαίτε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Όχι πως θα σας συμβεί κάτι το δυσάρεστο, όμως ένα γεγονός, θα σας αναστατώσει αρκετά, ευχάριστα μπορώ να πω, που θα κυλήσει το δάκρυ και ας είναι χαράς! Ναι θα είστε υπερβολικά ευαίσθητοι σήμερα, θα το καταλάβουν όλοι αυτό, για αυτό προσπαθήστε να εκδηλωθείτε λίγο πιο διακριτικά!

Δίδυμος

Απαισιόδοξοι ως εκεί που δε φτάνει. Ξαφνικά όλα θα τα βλέπετε μαύρα και άραχνα σήμερα και οτιδήποτε και αν σας πουν, το μυαλό σας θα πηγαίνει στο κακό και στο άσχημο. Δε πρέπει το ένα να σας βρωμάει και το άλλο να σας ξινίζει. Είναι οι εποχές τέτοιες, που ή θα ακολουθήσετε το ρεύμα και θα είστε και εσείς μέσα στο παιχνίδι, ή θα μείνετε εκτός! Διαλέγετε και παίρνετε. Πάντως ψάξτε και τα θετικά σημεία και μετά αποφασίζετε!!!


Καρκίνος

Μέσα στα νευράκια σας βρίσκω, αφού οι πάντες θα σας ενοχλούν σήμερα, μόνο που θα τους βλέπετε μπροστά σας. Δεν είναι όλοι τέλειοι, ούτε εσείς είστε, για αυτό ή ρίξετε το πήχη και συνεργαστείτε μαζί τους, ή απομονωθείτε και κάντε όλα από μόνοι σας. Μπορείτε να πάτε και ένα κομμωτήριο, η αγαπημένη σας συνήθεια, γιατί μόνο τότε φτιάχνει το κέφι σας αληθινά.. Αλλά το πρόβλημα θα παραμένει εκεί στη γωνιά για να το λύσετε!

Λέων

Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε και σήμερα και αύριο και μεθαύριο! Πάντως, ο Δίας, νομίζω σας προσέχει τις ημέρες αυτές, για αυτό και εσείς βάλτε τα δυνατά σας, για να πετύχετε κάποιους στόχους που έχετε βάλει. Μπορεί από τον ενθουσιασμό σας, να μη μπορέσετε να οργανωθείτε και τόσο, πάντως σήμερα θα σας τη δώσουν την ευκαιρία για να αποδείξετε κατά πόσο ικανοί είστε. Κυρίως στη δουλειά σας! Προσπαθείτε εσείς, σιγοντάρει ο Δίας!

Παρθένος

Σήμερα θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, με περισσότερο μεράκι, πάθος και θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Μια ιδέα που έχετε, χρειάζεται γνώση και εμπειρία και καλές δημόσιες σχέσεις. Για αυτό σηκώστε το τηλέφωνο, τρέξετε να δείτε εκείνο το άτομο και ζητήστε με ωραίο τρόπο μια βοήθεια. Θα σας τη δώσουν, εφόσον και εσείς έχετε τα σωστά επιχειρήματα ένα λόγο σοβαρό.

Ζυγός

Νευράκια, πολλά από αυτά και θολωμένο το τοπίο. Γιατί; Είδατε πάλι κακό όνειρο; Πάντως δύσκολη η ημέρα σας, γιατί κάποιος θα σας εκνευρίσει απίστευτα, κατά λάθος φυσικά και θα πρέπει να κρατήσετε τα μπόσικα. Η άγνοια σκοτώνει, πολλές φορές, για αυτό ή θα κάνετε πίσω ή θα μπείτε μπροστά, αλλά θα πρέπει να εξηγήσετε κιόλας και κάποια πράγματα. Η πρόθεση μετράει πάνω από όλα, για αυτό ηρεμίστε! Δεν είναι έτσι όπως φαίνεται!

Σκορπιός

Γιατί είστε τόσο καχύποπτοι με το ταίρι σας ή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά; Τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποδείξει το πόσο σας αγαπάει και σας χρειάζεται μέσα στη ζωή του;;; Καιρός και εσείς να πιστέψετε ότι δεν είναι όλοι και όλες ίδιοι, ότι υπάρχει αγάπη, δίχως συμφέρον. Ανοίξτε την αγκαλιά σας, βάλτε μέσα μια ψυχή και αφήστε λίγο τα σκοτάδια στην άκρη. Σας αγαπούν και το μόνο που θέλουν είναι και τη δική σας την αγάπη..

Τοξότης

Μέρα που σας ξημέρωσε… Πω πω, σας το λέω από τώρα κλειδωθείτε μέσα στο σπίτι, μόνοι και έρημοι και κατεβάστε τα τηλέφωνα! Βέβαια αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει, για αυτό να είστε έτοιμοι να δώσετε μια μάχη, άνευ προηγουμένου. Κάποιος σας στριμώχνει στη γωνιά και σας τα ψάλει κανονικά. Θα είναι το ταίρι σας;;; Θα είναι το αφεντικό σας;;; Πάντως δε τη γλιτώνετε τη κατσάδα και θα είναι και σκληροπυρηνική για τα δικά σας δεδομένα! Έτοιμοι για μάχη;;;

Αιγόκερως

Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Μέσα στα χαμόγελα σας βρίσκω, δε ξέρω κάνατε σεξάκι ή κάτι τέτοιο έχετε κατά νου;;; Πάντως, το κέφι δε φεύγει με τίποτα και σήμερα θα κανονίσετε ή με τους φίλους σας να βγείτε έξω, ή με το ταίρι σας. Καλό είναι αν κάτι έχετε κατά νου από το πρωί, να το μοιραστείτε με τους άλλους, για να προετοιμαστούν ψυχολογικά πάνω από όλα και να σας ακολουθήσουν φυσικά..

Υδροχόος

Γλυκά μου αύριο έχουμε πανσέληνο και δυστυχώς σας τσακίζει το νευρικό το σύστημα κανονικά. Ναι τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, θα είστε πάλι με τα ψυχολογικά σας και τα υπαρξιακά σας και δε θα ξέρετε πώς να διαχειριστείτε το χρόνο σας. Σήμερα δε, θα καταλάβατε πως πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε έναν άνθρωπο, που σας αγαπά και σας στηρίζει καθημερινά, αλλά εσείς, δεν έχετε το χρόνο για να το ανταποδώσετε. Καιρός να γίνει και αυτό Ιχθύες

Η ημέρα της λαμογιάς! Κέφια θα έχετε από το πρωί και να πάλι θα τη κάνετε τη ζαβοίτσα σας. Θα είναι ερωτικό;; Θα είναι επαγγελματικό;;; Μπορεί και τα δυο. Πάντως απομονώνεστε από τους ενοχλητικούς τους ανθρώπους και ξαφνικά κατεβάζετε και διακόπτες, κάτι σα να είναι Σάββατο. Ωραίο όλο αυτό, αν τα καταφέρετε μέχρι να σουρουπώσει, θα είναι ένα θαύμα. Πάντως μήπως να μη δουλεύατε καθόλου σήμερα;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ