2014-11-06 09:04:08
Φωτογραφία για Ρέγες: Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν
Με τους 17 πόντους που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης, ο Φελίπε Ρέγες συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σάσαρι (115-94). Όχι ότι οι Μαδριλένοι δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Ιταλούς, αλλά ο αρχηγός τους ήταν εκεί για να σκοράρει, όποτε χρειάστηκε. Είχε άλλωστε εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (5/7) και βολές (7/7).

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Φελίπε Ρέγες στάθηκε στα όσα κάνει (καλά) η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, ενώ μιλώντας για το μέλλον ξεκαθάρισε πως εφόσον η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίσει έτσι, τότε δεν θα έχει τίποτα και κανέναν να φοβηθεί.

"Παίζουμε όλο και καλύτερα. Ήταν δύσκολα για εμάς στα πρώτα παιχνίδια γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά, αλλά έχουν προσαρμοστεί καλά και μας βοηθούν σημαντικά. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στην Ευρώπη φέτος, με σπουδαίο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της "Βασίλισσας".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ